Ki, hogy viseli ezeket a zenélő csillingelő fagyi árust és egyéb mozgó áruló járműveket? Bőv. Lent
Engem is piszkosul bosszantanak!!!Éppen hogy elalszik a lányom és tuti hogy akkor jön erre valamelyik tollfelvásárló,dinnyeárus,gázpalackárus,Family frostosék.
:@
Nem laktál még Budapest lakótelep főút mellett, a füled se rebbenne egy fagyiskocsitól. Itt megy kb 5 féle busz 4-5 percenként, ezer autó 1 perc alatt, ötszáz ifa és kamion 2 perc alatt, megy a hév, épp most amíg írok egy mentő száguld, de itt mennek a tűzoltók, rendőrök, ja és a kukáskocsi is.
Világ életemben ilyen zajban laktam, megszoktam, engem már annyira nem is zavar. A babámat sem zavarja, ő is megszokta, soha nem aludt teljes csöndben.
Annyi teszek, hogy nappali alvásnál becsukom az ablakot, és éjjel is azt csináljuk, hogy csak éjféltől kb hajnal 5-ig van nyitva az ablak, előtte és utána zárva van. Kb ebben az időszakban van viszonylag csönd.
Nem tudom egyes anyukák, hogy tudnak ilyen stílusban írni. MIndegy.
Képzeld el tudom mi az hogy zaj. Londonban élünk és ott elhiheted, hogy ott aztán van forgalom. MOst két hónapra jöttünk haza és teljesen más az állandó forgalom zaja, mint az amikor a nagy csendben óránként felüt a nagy ricsaj, mert iszonyatosan hangos. A kislányom nagyon rossz alvó, örülök, ha naponta kétszer félórát alszik. És még ezt is megzavarják. Sajnos nincs duplán szigetelt ablakunk és ha bezárom az szinte majdnem ugyanaz mintha nyitva hagyom. Imádom a tökéletes, semmitől nem idegeskedő Nagyvárosi anyukákat!
Szép napot nektek
Szia! Az én fiam is rosszul alszik úgyhogy megértelek.
Ne is foglalkozz az ilyen válaszokkal, ő bizonyára egy tökéletes ember tökéletes babával. :-)
Téged vigasztaljon az, hogy csak két hónapra jöttetek és nemsokára a megszokott környezetben lesztek újra.
Esetleg annyit tudsz csinálni, hogy megkéred őket a házatok előtt ne zenéljenek, lehet megértik, egy próbát megér. Nálunk a szemetes kocsis ha viszi el a szemetet becsenget és megvárja amíg a kisfiam kijön mert tudja, hogy imádja nézni. :-) Tudom ez kicsit más de ezzel csak azt akartam mondani, hogy ők is csak emberek és reméljük nem olyanok mint az utolsó előtti válaszoló. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!