6 és fél hós babával Budapesten program?
Figyelt kérdés
Nagyszülőknél leszünk egy hétig a közelében, arra gondoltunk, hogy elmegyünk Pestre. Milyen programot lehet vele tervezni a babakocsizáson kívül, ami nekünk is kikapcsolódás. Tropicariumba pl. érdemes egy ilyen pici babát vinni? (kenguruban elvan sokáig, de ha van látnivaló, akkor babakocsiban is:) Vagy valami más ötlet?2010. aug. 8. 07:53
1/3 anonim válasza:
Lehet hogy én negatív vagyok, de a Tropicarium drága, tömeg van, kicsi, meleg és "csak" halak vannak.
Az Állatkert sokkal jobb, nagyobb, szellősebb, eloszlik a tömeg, és többféle állat van, és nem is kerül annyiba, mint a Tropicarium.
Igazából a 6 hónapos babának mindegy mit néz, neki minden látnivaló, neki minden újdonság.
Menjetek el a Kopaszi-gátra vagy a Margitszigetre vagy bárhova, amit TI rég láttatok vagy még nem is. A babátok jól fogja érezni magát, hisz VELETEK lesz :)
2/3 anonim válasza:
Szerintem ő ennyi idősen még a ti városnézésetekkel is ellene, menjetek a várba, a János-hegyre, libegőzni, Állatkert, Városliget, és szerintem nyugodtan próbáljatok ki egy fürdőt is, pl. a Széchenyit, van szép kültéri része is. Az IKEA-t is imádják a gyerekek, és közben te is merithetsz ötleteket. De persze vannak kimondottan gyerek programok is, keress rá pl. [link] Jó szórakozást!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Aranyosak vagytok:))
2010. aug. 8. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!