Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miket eszik 9 hónapos babátok...

Miket eszik 9 hónapos babátok és hányszor egy nap? Hogy álltok a szopival? Ha kevés, szerintetek tápszerrel pótoljam? Melyikkel? Ezek édesek (ami natúr)?

Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 07:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Szinte már mindent eszik 9 hónaposom. Nagyon szereti az olvadó zabpelyhet gyümölcsökkel és mindenféle főzeléket, amiket joghurttal habarok be. Amiket nem evett még, azt egyszerűbb felsorolni: banánon kívül a déligyümölcsök, karfiol, zöldbab, paprika, uborka, gomba, sajt, tojás, tehéntej (egyelőre nem is szándékozunk neki adni), tejföl. Ötször eszik egy nap, hajnalban anyatejet, aztán gyümölcs és két főzelék, vacsorára tejpépet. A doki javaslatára mi már nem álltunk át a tápszerre, helyette van a tejpép, bár nincs oda érte igazán.
2010. aug. 8. 08:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én fiam MINDENT eszik már (egészségtelen nassolni valókat levéve nincs kivétel). A szopit sajnos önként visszautasította, de nem hiányzik neki, ahogy észreveszem, vizet iszik egész nap. Hajnali 2-kor, félkómásan azért elfelejti a "nagyfiúságot" és bele tudok csempészni egy kis tejcit. De csak ezzel az egy alkalommal. Nem tápszerezünk, semmi értelme, nem issza meg azt sem. Semmilyen tej nem kell neki, csak a víz, gyümölcslé és tea. Szerintem te se tápszerezz már, én is tejpépezek, mint az első válaszoló. Az a reggelink, vagy a vacsoránk. Nyugi, bizonyos értelemben már nagy baba ő, nincs feltétlenül rászorulva a tejre.
2010. aug. 8. 08:54
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. aug. 8. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!