A Mecsek bébi teáról kinek mi a véleménye?
Hasfájós a 7 hetes babám (csak anya tejes). Adjuk neki a biogaiát meg az espumisan cseppet de van hogy iszonyat sokat szenved egy-egy kakilás előtt. Vonaglik húzza a lábát, sír.. Tornáztatom is pedig a kis lábát meg simogatom a hasát, annyira borzasztó nézni a szenvedését, főleg hogy tehetetlen vagyok. A doki csak annyit mondott hogy majd kinövi meg ezen túl kell lenni..
Vettem Mecsek teát de még nem mertem adni a picinek, mert közbe a védőnő meg azt mondta hogy nem kell némi kömény tartalmú teákat adni mert attól csak szélesebb lesz.
Na most igazodjon el az ember... csak még jobban szenvedett i sem akarom a picit.
Nekem azt mondta a védőnő, hogy vannak babák, akiknek jó az édeskömény és vannak, akiknél épp fokozódnak a bajok. Mi kipróbáltuk, én egyik irányba se láttam változást.
Ez a nehéz kakilás nálunk is probléma volt sokáig, aztán ahogy idővel belejött, egyre ritkább lett a sírás emiatt. Mi egyébként szélcsöveztük amikor már nagyon szenvedett tőle, az mindig segített.
2es nalatok mikor mult el? Az en babom 6 hetes es mar nem sir sokaig puki kakinal csak eroteljesen nyom torzul az arca meg nyikkant szegeny neha. A durvabbak
Par percig azert eltartanak. Ez mar a javulas jele lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!