Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik játék a jobb?

Melyik játék a jobb?

Figyelt kérdés
Kislányom decemberben lesz 8 hónapos. Szerintetek melyik játék a jobb? A Fischer Price tanuló kutya, vagy a sütifaló? Előre is köszi a válaszokat.
2008. nov. 28. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is 8 hónapos lesz. Nekünk van tanuló kutyánk, de még nem nagyon köti le. Az a baja, hogy meg lehet nyomni a gombokat akkor is amíg beszél és nem mondja végig a szöveget. A sütifaló nem tudom milyen. Én egy járássegítőt vettem a v-tech-től karácsonyra. Gombok is vannak rajta amit nyomogathat, zenél, beszél, és tologatni is lehet majd később.
2008. nov. 28. 12:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Az enyém most 8 hónapos a sütifalót rendeltem meg a nagyi jézuskájától remélem tetszeni fog neki.A tanuló kutyus van az egyik ismerös gyereknél oda adtuk a babámnak egyáltalán nem foglalkozott vele.De hát minden gyerek más.Én a sütifalóra szavazok
2008. nov. 28. 12:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Én a sütifalót vettem meg. Nálunk nagyon bejött. Az orrát imádja nyomkodni és beledobál mindenfélét, tetszik Neki, ha belenyúl akkor zenél. Ami megtetszett benne, hogy fél év múlva sem lesz uncsi játék, mert akkor már tudjuk a formabedobó részét is használni. Az igaz, hogy a kutyus több zenét, éneket tud, de én nem látok benne rációt, hogy nem kell csinálni vele semmit, csak úgy "van". Egy újabb plüss, amit előbb-utóbb megun. A fiamat ismerve, inkább előbb. :-) Akkor lenne igazán jó vétel, ha annyira megszeretné, hogy az legyen a kedvenc plüsse. De nálunk már a kedvenc plüss hely be van töltve egy kisegér személyében, akinek jól lehet szopogatni a farkincáját. :-)

Tehát én a sütifalóra szavazok.

2008. nov. 28. 13:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Szió!

Mi is a sütifaló kincsesbödönt vettük meg (mellesleg akciósan 4.500.- forintért - ajánlom a TESCO-t, mert ott most karácsonyig mindig van valamilyen játék akcióban) és nem bántam meg egyáltalán. Nagyon tetszik neki, élvezi, hogy amit csinál annak hang- és fényhatás a következménye (mert az orrmánya villog).

Ahogy az előttem szóló is írta, később jó lesz beledobogatni a formákat, utána pedig a számos részét használva megismerkedhet a számokkal. A dallama is kellemes, mindig neveti a lányom.

Remélem, sikerült segíteni a választásban.

Zita (31 hetes kislány anyukája)

2008. nov. 28. 14:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én lányom is 8 hónapos lesz Karácsonykor.Mi is a sütifalót vettük meg,de még nem adtuk oda,majd Szentestén.Kiváncsi vagyok,hoy tetszeni fog-e neki.

A tanuló kutyán gondolkodtam,de úgy voltam vele,hogy azt én is tudom neki mondogatni,hogy poci meg láb,a sütifaló szerintem jobban fejleszti és tovább tud vele játszani.

2008. nov. 28. 14:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Eddig kutyapárti voltam, de most eldöntöttem, hogy a sütifaló lesz a befutó! Köszi mégegyszer mindenkinek.
2008. dec. 1. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!