Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak a babája sem szereti a...

Másnak a babája sem szereti a puszikat?

Figyelt kérdés

Az én kisfiam néha hagyja de nagyon ritkán.Még azt sem szereti ha megsimizem néha vagy megölelgetem,ugyanakkor azt meg folyamatosan igényli,hogy fogjam a kis kezecskéjét,meg hogy állandóan ölben legyen.

Meg fog változni,vagy fogadjam el hogy ő ilyen és ilyen is marad.

(4.5hós)

2008. nov. 28. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Azt nem tudom, hogy fog-e változni, valószínűleg igen, de ha ez megnyugtat, az én 7,5 hónapos kislányom sem igazán rajong a puszikért. Néha engedi, hogy finoman puszilgassam, de az ilyen nagy "megzabálom" puszikat nem nagyon szereti.
2008. nov. 28. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Az én kislányom nagyon szereti,nem csak arcra, de ha a nyakát puszilgatom,vagy a hasát is, a tiéd a hasát sem szereti?

Biztos hogy fog változni,szerintem folyton alakulnak,fejlődnek.És amíg a közelségedet igényli,az a legjobb bizonyíték arra hogy nincs semmi baj.Boldog babázást!

2008. nov. 28. 12:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom 5 és fél hónapos és néha ő sem rajong a puszikért.

de van olyan nap amikor a nyakánál vagy a hóna alatt puszilgatom és gondolom kicsit csikis a csajszi és kacag ezerrel.:))))

Ja és ő is igényli,hogy fogjam a kis kacsóját és imád ölben lenni.Ritka ha elvan a játszószőnyegen 1edül kicsit,de ha ott vagyok vele kicsit boldogan játszik :).

Én úgy gondolom,hogy biztos megváltozik ha majd önállóan akarja felfedezni a világot(kúszik-mászik).Meg szerintem biztonságban érzi magát a karodban és miért ne lehetne babusgassam úgysem sokáig marad ilyen picurka.

Használd ki te is,hogy igényi a jelenléted.

Boldog babázást!

2008. nov. 28. 12:48
 4/5 A kérdező kommentje:

Jajj lehet,hogy félreérthető voltam!

Pont az a "bajom",hogy én imádom puszilgatni,ő nem szereti,csak ha játszunk.Az hogy ölben van nem gond,mivel imádom azt ha legalább ezt igényli!!

Köszi a válaszokat:)

2008. nov. 28. 12:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A rokonom kisfia pici korától nem szerette, ha puszilgatták, és sajnos nem nőtte ki, mai napig sem szereti, sajnos, mindenki elfogadta ilyennek, 3 éves.

Sajnos vannak ilyen gyerekek.

2008. nov. 29. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!