Miert tuntek el a baratok?
Most nagyon más lett az életed és érthetően minden háttérbe szorul. Amikor picit nagyobb lesz a kicsi, vissza fognak jönni.
(nincs gyerekem, de sok babás barátnőm meg pár fiú barátom is eltűnt, amikor gyereke lett, de nagyobb korukban megint megjelentek.)
Igen, ez is biztos, mindenképp más érdeklődési kör. Egy gyerektelennek nagyon nehéz arra mit mondani, ha te lekezdesz a jelenlegi életedről beszélni. Nem sok mindent tud hozzászólni a büfiztetès és etetés témájához, de közbeszólni meg nem illik.
Meg szerintem az is benne van, hogy úgy vannak vele, hogy nem akarnak zavarni. Amíg nincs gyereked, igazán nem tudod milyen az, de mindenki azt hallja hogy fúú de megterhelő.
Azt ajánlanám keress más kisgyerekes barátokat. 1-2 évesen már játszhatnak együtt, lehet egymás gyerekére vigyázni, tippeket, gyerekruhát csereberélni. A gyerekeknek is jó ha társoságra vannak szoktatva, az ovi és iskola előtt is.
De nem arra vannak a baratok h joban rosszban kitartanak? En csak kerdezem, lehet ez alomvilag.
Meg am en mennek ha hivnanak gyerekkel. Vagy ok arra nem kivancsiak, hogy varjatok mert ennie kell, jo de itt lehet szoptatni? Miaz h nincs pelenkazo?????? :D
Nézd igen, ez lenne az ideális világ.
A gyakorlatban viszont az emberek változnak, sokszor mindenféle perpatvar nélkül lassan eltávolodnak egymástól.
Az anyává érés komoly változás, a dolgok átértékelődnek.
Nekem is volt ilyen. Kedves barátnőm akivel fél szavakból értettük egymást, egy idő után megváltozott, és változtam én is. Az egyetem alatt egy hullámhosszon voltunk, de utána egyre kevésbé.
Én külföldöre költöztem, ő maradt. Nem balhéztunk össze, de egyre kevesebb volt a közös téma, a véleményünk is kezdett ketté ágazni. 3-4 év alatt egyre ritkultak a hívások, a mély beszélgetések.
Ez van. Nagyon hálás vagyok neki a barátságáért, meg a közös emlékekért, de ez a barátság kimerült, más emberekké értünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!