Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiús anyukák, mitől lehet a...

Fiús anyukák, mitől lehet a nyolc hónapos kisfiam kukacának a vége kivörörsödve?

Figyelt kérdés
A ma esti fürdetésnél vettük észre,hogy ki van vörösödve a kukaca,amikor visszahúztuk a bőrt,hogy megtakarítsuk mögötte.Eddig nem volt semmi baj,de ma nehezen lehetet a bőrt is megmozdítani.Volt már valakinek hasonló? Mitől lehet ez?
2008. nov. 27. 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem is ez a bajom, hihetetlen nem jövök rá, hogy miért van. repedést nem látok rajta, és én csak addig szoktam húzni, hogy a kis húgycsöve látszódjon. nekünk mondjuk egyszer teljesen hátrahúzta egy idióta doki, azóta jön elő ez állandóan, hogy a fene egye meg. Akkor egy picit berepedt, elrohantam vele urológushoz, aki azt mondta, hogy nem okozott nagy bajt, betadinos ecsetelés és körömvirág krém. neked is ezt ajánlom.

mi 5 hónaposak vagyunk

2008. nov. 27. 21:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekünk azt mondta a doktornő és a védőnő is, hogy 1 éves koráig nem kell semmit csinálni a kukival. Nem kell húzogatni.
2008. nov. 27. 22:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Nekünk azt mondta a védőnő és a gyermek orvosunk is,hogy fürdetésnél ameddig megy,húzzuk vissza a bőrt,hogy a felgyülemlet váladékot ki lehesen takarítani.Ezt kb.5 hónapos korában mondták,akkor csináltuk először.Neki sincs berepedve,egyszerűen ki van vörösödve,mintha be lenne gyulladva.
2008. nov. 27. 22:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, kinek ezt mondják kinek azt. Szerintem mikor fürdeted, rakj a fürdővizébe egy kis kamillát, vagy esetleg napközben is megtörölgetheted egy kis kamillás vízzel.
2008. nov. 27. 22:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

SZia! Egy picit bevan gyulladva. Az én fiamnak is volt igy annak idején. Én gyermek urulógussal beszéltem és ő azt ajánlotta,hogy fürdés után kamillával mossam át neki,meg gyógyszertári popsikenőcsel kentük be utánna. Pár nap alatt helyrejött.

Egyébként az urulogus is azt mondta,nekem,hogy huzgálni kell a bőrt,de csak addig amig engedi.Mert ki kell takarítani alatta.

Remélem tudtam segíteni.

3 éves kisfiú anyukája

2008. nov. 28. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!