Léteznek ilyen bababiztonsági termékek?
Mi a létező összes szekrényünket összeakasztottuk játéklánccal. A fogantyúsra és a gombosra is jó.
Az interspárban (is) lehet kapni a bébijátékok között. Nuby márkájú, 800ft körül van. Van benne egy hajó/repülő/autó körvonala és van hozzá jó sok színes lánc.
Plusz a Brendonban is vannak ilyen összeakasztható színes láncok, csak az drágább ugyebár.
Egy lánc kb. 8 cm hosszú, mi minden szekrényhez 2 láncot használunk.
Ezek jók gombos szekrényhez. Én viszont csináltam szekrényzárakat, lehet venni méteráru boltban ilyen ksi kütyüt és hozzá madzagot, ami pl a melegítőnacik derekán van. Be kell fűzni a zsinór két oldalát, majd a közepét benyomva összehúzni. Remélem érthető hogy miről van szó. A két szekrény összefogására pillanatszorítót ajánlanék, nem valami esztétikus, de jó megoldás ideiglenesen.
Ilyesmire gondoltam ami a zsinórt összefogja.
Ami ezeket a gyári szekrény, hűtő és sütőzárakat illeti...
mindegyik öntapadós... az én fiam egy az egyben leszedte őket úgy, hogy a ragasztó ott maradt, a biztonsági zár meg a kezében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!