Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a babátok kedvenc "használa...

Mi a babátok kedvenc "használati tárgy játéka"? Nekünk most egy szatyor:-)

Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 18:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
A textil pelussal órákig el tud játszani:-)))Illetve kapott a múltkor egy ronda zöld békát,annak a fenekét és a talpát szereti nyalogatni:-))3 hónapos.
2010. aug. 6. 19:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

10 hónapos a kisfiam. Kint csak a kavicsok érdeklik, semmi más.

Bent pedig mikor mi: a fogaink (csodálattal nézi), az én hajamnak és apa mellkas-szőrének húzogatása, távirányítók, telefonok, újságok, kanalak rágcsálása, kiürült hipp teás doboz görgetése, üres ásványvizes palack benyomogatása hüvelykujjal (és tetszik neki, ahogy hangosan pattog), ajtók nyitogatása, fiókok húzogatása, teraszajtó nyitogatása, kulcscsomó nyalogatása, cipők rágcsálása (ha hagynám)...

Jól elvagyunk, mi? :D

2010. aug. 6. 19:34
 13/19 anonim ***** válasza:
Seprű az udvaron.
2010. aug. 6. 20:47
 14/19 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam is 10hónapos és dettó ua.mint Banyuci kisfia:)))

Mindegy,csak tele legyen kosszal,retekkel,lehetöleg lábon legyen,vagy pedig számára veszélyes dolog.

(szatyor,áv.flakon,kulcs,telefon,távirányitó,tel.töltö...stb.)Hát mi sem unatkozunk:)))

2010. aug. 6. 21:11
 15/19 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy nem vagyunk egyedül ezzel. :)))

Azt egyébként lehagytam, hogy ha mezítláb vagyunk, tutira be akarja kapni a lábujjunkat. :D:D:D

2010. aug. 6. 21:50
 16/19 anonim ***** válasza:
a tusfürdők meg a dezodorok, azokkal mászkál egész nap :)
2010. aug. 6. 22:04
 17/19 anonim ***** válasza:
Jégkockatartó, kulcscsomó, törlőkendő (sok fogy nálunk, mert ha pelenkázás közben nem szedhet ki egyet ő is a tartóból, bömbi van...), a piercingjeim tépázása is remek szórakozás. Madzagok minden mennyiségben-vastagságban-hosszúságban, mint porszívózsinór, fürdőköpeny-öv, hosszabbítókábel. És a könyv! Imádja szétnyálazni, széttépkedni, összegyűrögetni a lapokat. Kapott egy könyvet kifejezetten erre a célra. A mobil, távirányító is kedvenc. 9 hós a leányzó
2010. aug. 6. 22:29
 18/19 anonim ***** válasza:

tegnap 21:11 vagyok.

Köszi Banyuci,hogy a lábujjat eszembe juttattad:DDD

Dettó!

N.

2010. aug. 7. 09:34
 19/19 anonim válasza:
Csipeszek minden mennyiségben :)
2012. máj. 12. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!