Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek a helyünkben?...

Mit tennétek a helyünkben? Költözés, ide ekkora gyerekkel?

Figyelt kérdés
Anyósoméknál lakunk nem a legrózsásabb a viszonyunk vettünk már saját házat de nincs bent fürdőszoba igy nem tudunk átköltözni az anyagi helyzetünk sem fényes itt adunk haza havonta konyha pénzt!De tegnapi vita nagyon betett!És nem maradhatunk tovább mind ugyérezzük de a fiunk 15 hónapos és fürdőszoba nélkül ?Ti mit tennétek a helyünkben?albérlet ilyesmi kizárva hitelt is fizetünk meg stb...nem menne
2010. aug. 6. 11:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor amíg nincsen fürdöszoba mosakodtok müanyag kádban.....Gondolom wc az van a házban.Ha igen én biztosan költöznék!!!!
2010. aug. 6. 11:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

én is mennék. régen sem volt fűrdőszoba mégis mosakodtak nagyanyáink. De komolyan, egyenlőre ahogy írta az első én is megmosakodnék műanyagkádban, a gyereknek meg az is tökéletes egyenlőre.

jobb, mint vitatkozni, idegeskedni, stb... én MENNÉK!

2010. aug. 6. 11:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem egyértelmű: mennék! A nyugalom többet ér a fürdőszobánál is... Költözzetek!
2010. aug. 6. 11:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi is füri nélkül kezdtük, sőt, nagyon sokan éllnek fürdőszoba és benti wc nélkül. Közös lónak túrós a háta! Egyértelműen költöznék! Ha nincs a gyereknek akkor 1 kiskádat vesztek,egy egyszerűt, az kb 2000 ft lesz. Gőázon melegítesz vizet, és ha megfürdött a kicsi,akkor egy lavórban Ti is meg tudtok mozsdani. De ha nincs kéznél lavór -vagy ahogy mi hívtuk egy francia fürdőkád: lavoár :) akkor a gyerek kiskádjában is meg tudtok mozsdani.

Anyagi helyzet: 2 gyerek van,saját lakás, hitel sok, + egyéb fizetni valók. Hó elején 20 ezer a bevásárlás: semmi luxus,csak pelenka,liszt,tészta,hús... tisztálkodási szerek(tescós) Ja,és nem veszünk ruhaneműt,csak a gyereknek zoknit,bugyit,amikor kell,néha lábbelit- kapni szoktunk ruhákat.

Miután befizetjük a csekkeket,a maradékot leosszuk a hónap napjaival. Amikor jó hónapunk van,akkor naponta 700 ft maradt,de most pl 540 ft van napi szinten. Ebből vesszük a kenyeret,a mellévalót,a répát a levesbe...Így kijövünk családiig úgy,hogy egy vasat ne kelljen kölcsön kérni. Nincs napi szinten édesség,és húst is csak vasárnap főzök,de legalább a magunk lábán állunk, nem vagyunk senkire rászorulva,senkivel nincs vita.

Szerintem költözzetek! Sok sikert!

2010. aug. 6. 11:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

én költöztem háromévessel és egyévessel lavór, vegyes tüzelés, befűtöttünk, vidáman megfürödtek a kályha mellett egy műanyag lavórban, a nappaliban meg játszottak a homokbuckával, remekül érezték magukat :) két lavor volt, beleültek, élvezték.Megtanítottuk, hogy ne nyisd ki a kályhaajtót! Palackos gázt hoztam biciklivel, első ülésben a pici a vázon, csomagtartón a nagy, esett a hó, élvezték azt is.

Most nyár van, kiteszel egy kis pancsolót az udvarra, megmelegszik benne a víz, este kicsit megszappanozod, csináltok udvari tusolót hordóból, ott letusol - szerintem kifejezetten élvezni fogja. Télre a vizet bojlert bevezetitek, a többi várhat. Nálunk egy lemez volt később a csempe helyén, és műanyag slagon jött a víz. Normálisak vagyunk különben, és később a lakás is szép lett :)

A tesóméknál a gáz is egy műanyag csövön jött, ők kevésbé normálisak :)

menjetek!

2010. aug. 6. 11:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én 100% hogy költöznék,ha van víz,gáz villany és lakható csak épp nincs kád akkor mennék az tuti.

A nyugalom mindennél többet ér,tapasztalat!!!

2010. aug. 6. 11:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Nyugodtan koltozzetek.A bekesseg mindennel tobbet er.
2010. aug. 6. 12:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem is értem miért vagytok még ott? Én már régen leléptem volna. A hasznos részét meg már leírták az előttem válaszolók. Remélem már csomagolsz.
2010. aug. 6. 12:33
 9/11 anonim ***** válasza:
na hogy dontottel?
2010. aug. 6. 13:10
 10/11 A kérdező kommentje:

nagyon nagyon mennék amugy wc-sincs....csak kinnti:S

De valószinű a hétvégén javitgatás és meszelés!Köszönöm nektek!

2010. aug. 6. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!