Milyen fogamzásgátlást alkalmaztok szülés után?
Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 10:23
1/12 anonim válasza:
Mivel már nem szoptatok, gyógyszert szednék, ha végre megjönne, addig óvszer! :)
3/12 anonim válasza:
óvszer. A gyógyszer nagyon drága. De kifogjuk gazdálkodni, mert így nem nagyon jó.
4/12 anonim válasza:
Én spirált tetettem fel, 2 hónapja. 10 hós a fiam.
6/12 anonim válasza:
Az óvszert mindketten utáljuk.
Hormonmentesen:hőmérőzök és ovutesztelek, mint a baba előtt, figyekem a nyákomat is, a kritikus napokon megszakítás+hüvelykrém. Eddig bevált, és sokkal olcsóbb, mint a gyógyszer.
8/12 anonim válasza:
Óvszert utáljuk mindketten, úgyhogy mi Patentex vagy Pharmatex hüvelykúpot és tablettát használtunk, aztán amikor megjött, elkezdtem gyógyszert szedni (már nem szoptatok).
10/12 anonim válasza:
Óvszerrel védekezünk de nagyon gondolkodom a hüvelygyűrűn is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!