Melyik név tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Bereniké,Bonita,Boróka,Bíborka.2020. szept. 4. 19:25
11/21 anonim válasza:
Bíborka nálam szóba került lehetőségként, de a férjem leszavazta. A Bonita szerintem aranyos név, a Bereniké sem vészes. Talán legkevésbé a Boróka tetszik.
12/21 anonim válasza:
🤮
Bereniké mint valaki férjezett neve.
Bonita.. Valami brazil pipi.
Boróka a növény..
Bíborka meg a lenszövet..
14/21 anonim válasza:
Ismerős kislány második keresztneve Boróka, nekem tetszik ez a név (és a kislány is nagyon helyeske, okos, cserfes gyerek). A többi egyáltalán nem tetszik.
15/21 anonim válasza:
A Bereniké nekem nagyon tetszik alapvetően, ha lány lesz mi ezt adjuk. Azért mert lehet úgy becézni, hogy Beren az pedig egy török női név, nekünk itt Magyarországon ez a név a megoldás a kulturális különbségekre :)
16/21 anonim válasza:
Ugye csak viccelsz? Borzasztóan ronda nevek.
19/21 anonim válasza:
A Bíborka számomra magasan kiemelkedik a mezőnyből.
A Borókát nem szeretem, de mostanában divatos név, úgyhogy biztos sokaknak tetszik.
A Bereniké szörnyű.
A Bonitát ugye te sem gondoltad komolyan? Értem én, hogy ízlések és pofonok, de ez már tényleg a vicc kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!