Mosianyuk, mennyit költöttetek összesen mosható pelenkára és kiegészítőire, míg pelenkásak voltak a gyerekeitek?
Úgy számoltam, hogy ha eldobhatóra elmegy átlag egy havi tizes a gyerek 2,5 éves koráig, az 300 ezer forint, két gyerek esetén 600 ezer.
A mosható viszont kijönne két gyerekre max. 120 ezerből még akkor is, ha mident újonnan veszek. Korrekten számolok?
Mi 120.000-et költöttünk, de vettünk drágább darabokat is (pl Hamac), illetve kínai 1800 forintosat is. Valamint külön újszülött készlet és külön a nagyobb méret.
3 gyerekre tervezünk, remélem kibírják. Most 7 hós a gyermekem.
Kicsit optimista. Egyáltalán nem biztos, hogy mindkét gyerekre jó lesz ugyanaz a fajta. Egy gyerek is képes több "fazonon átmenni".
Nedszívót hozzá számoltad? A sima tetra nem szív sokat. Ha törpevízműt dob a gép, kénytelen leszel izmosabb betéteket beszerezni, ha nem akarsz Jlo fenekének kétszeresét rápakolni a gyerekre.
Egyébként persze el lehet adni a nem fazon pelenkákat illetve szobatisztasag után az egész készletet és úgy visszajön, de a kíséeletezésen sokat lehet bukni, ha nem tudsz kölcsönzni, próbálni.
Pl: 11 egy Hamac, a gyerek 4-5-ször viseli, ezalatt persze megtiszteli, a csónak foltos, kicsit bolyhosodik, ha visszapöndörödött a hasánál a tépőnél... el tudod adni 8,5-ért, akkor 2,5 volt neked 5 használat pelenka. Hol kapsz 500 Ft/db-os eldobhatót?
Én első mosis gyerekkel max. 50et költöttem pelusra. Kaptunk egy adagot ajándékba.
A màsodik gyerekre egy-egy pelus maradt, mert eladtam a készletünk nagy részét, így szinte az egész készlet új pelus. Kb. 120at költöttem rá első körben. Ebben külsők, tetrák voltak meg pár darab aio (Bambino mio miosolo, pop-in). És kb. 1 éves volt a gyerkőc mikor már nem volt elég a nedvszívása a pelusoknak és kellett plussz betéteket venni, az is volt kb. 20 ezer forint. De én új és márkás pelusokat vettem direkt hogy esetleg még egy babát kiszolgáljon itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!