Vannak Magyarországon engedélyezett amerikai fiú nevek?
Olyan, nincs, hogy amerikai név. Amerika bevándorló ország. Tehát van angol, francia, spanyol, indiai, kínai, de még magyar név is ott.
De ha olyat keresel, ami amerikában is gyakori és Magyarországban is anyakönyvezhető, akkor a #9 írt jókat.
Kiegészítve:
Joel
Noel
Róbert
Norbert
Marlon
Martin
Dávid
Erik
Péter
Teodór
Viktor
Magyar iras szerint lehet a gyereknek kulfoldi neve. Pl Matthew csak Mettyukent ha amugy engedelyezik.
Akkor inkabb Matyasnak nevezd a gyereket es te szolithatod Matthewnek. Ismertem Janost akit mindenki Johnynak hivott
Akkor kedves 15 te ezekből a nevekből fogsz válogatni, ugye?
Ezek a magyar fiú nevek. Szóval ha akár Bencének neveznéd el a gyereked akkor szólók, hogy az se magyar.
Attól hogy valami magyarosítva lett, még nem lett magyar név. Ha mindenki magyar nevet adna a gyerekének kb mindenkit ugyanúgy hívnának.
#16 Azon a listán az István is magyar névként szerepel. Én úgy tudtam pedig, hogy az a Stephanus-ból lett magyarosítva.
Sôt, az Odisszeusz is szerepel a listán, mint magyar név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!