Mennyire ártalmas kisgyerekeknek a penész?
Egy szobás kis házban lakunk, penészedik a szoba fala, igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni, letakarítom, stb, de ugye mindig visszajön.
A fiam 16 hónapos, mennyire árt ez neki?
Szia! Póbáld ki hogy ecettel takarítod le. Állítólag az a leghatásosabb. És sokszor szellőzdess.
Amúgy igaza van az első válaszolónak. Légúti megbetegedést okoz.
Na én is ezt az ultra savot használtam és nálunk semmit nem ér..Kb 1 hétig tüntette el a penész és ugyanúgy visszajött mintha semmit nem csináltam volna.(Persze a festéket leoldotta)Így nekem hetente kéthetente végig kell mennem az egész lakáson,de már nagyon unom,szeretnék valami olyan szert ami tényleg eltünteti legalább fél évre vagy végleg:)
Valószínűleg én is meg fogom próbálni ezt az ecetes dolgot mert ezt már mondták nekem is csak azt nem tudom,hogy akkor sem tartózkodhat a gyerek a lakásban?.
Sajnos tényleg légúti betegségeket terjeszt a penész.Bár én már gyerek korom óta aszmás vagyok de mióta itt lakunk azóta rosszabodott az aszmás és a férjem is aszmás lett.Nem szeretném a kisfiam is az lenne.Nekem 15 hónapos a kisfiam.
Szerencsére kert van, így most nyáron tudok kint teregetni.
Az a baj, hogy régi a ház, magas a talajvízszint a környéken, és valószínűleg az alap meg van repedve, ezért alulról szivároghat fel a nedvesség, ahogy az alap magába szívja a talajvizet. Tegnap vettem észre hogy a kicsi kiságyának az alja enyhén penészes lett. A matracot egyból kivittem szellőzni az ágyat meg letakarítottam.
A falról, amikor leszedem, jópár hétig nem jön vissza, de a szagát érzem néha, ezért gondolom, hogy alulról jöhet.
Sokat szellőztetek és sokat vagyunk kint a kertben.
Remélem neki sem lesz baja tőle.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!