Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki szült a Kistarcsai kórházba...

Ki szült a Kistarcsai kórházba? Mikor? Mennyi idős a babád?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen én, 1987-be a fiamat:-) Nagyon rendes volt az orvos.. és az ápolónők is rendesek voltak segítettek mindenbe. Bocsánat hogy leírtam... csak nem tudtam kihagyni, és te most fogsz szülni? lány lesz vagy fiú?
2010. aug. 5. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
2010. januárjában szültem. Hét hónapos a babám.elégedett voltam a dokival, a szülésznővel, csak a csecsemősöket küldtem volna el szívem szerint a jó büdös fenébe.
2010. aug. 5. 18:53
 3/6 A kérdező kommentje:

Én is 87-es születésű vagyok:)Én már megszültem a babámat.Most 9hónapos kislány.

Csak kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye a kórházról!

Nekem sem voltak szimpatikusak a nővérek!

2010. aug. 5. 19:00
 4/6 anonim ***** válasza:
1 válaszoló vagyok akkor gratulálok.:-) és még te is 87-es születésű vagy..:-) Sok egészséget kívánok nektek és babának.!
2010. aug. 5. 19:31
 5/6 anonim ***** válasza:
2009.12.09. Lassan 8hónapos izgő mozgó nagyfiú! :)
2010. aug. 5. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:
A barátnőm,2008.06.16.-án.Ő semmi negatív dologról nem számolt be.Volt fogadott dokija ugyan,de az sem garancia semmire.
2010. aug. 5. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!