Florferenc, kistarcsai korházba mennyit kell fizetni a külön szobáért naponta?
csekket kapsz az alapítványi szobák esetén (ezek a 2 fősek, 2db ilyen szoba van), azon tudod majd befizetni. általában 3000 ft/nap, de ha mondjuk délután foglalod el, akkor azért a napért már nem kell.
az egyfős szoba 10 e ft/nap
de csak akkor kerülhetsz be, ha épp van hely, szal ez mázlifüggő
Szia!
Én ott szültem! Jártam CTG-re, egyik alkalomml felírattam magam az úgynevezett VIP listára (véletlenül tudtam meg, hogy van ilyen) egy- vagy kétágyasra. Mivel a kétágyast is megjelöltem, így annak az árát "kérték". De ettől függetlenül egyágyas jutott (csak az az EGY ÁGY volt szabad). Ez augusztusban egy front előtt volt. Még jó, hogy az első "szülésindulás" csak vaklárma volt, mert nem fértem be a szülőszobába. Csak ajánlani tudom a kórházat, mert igényes az osztály (kivéve a hatágyasakat), a szülőszoba és hellyel-közzel a személyzet (orvosok, ápolók, takarítók)is (nem vagyok nagyigényű, sem sznob).
Nem a tárgyhoz tartozik,de hozzá tenném, hogy ha VIP (egy- vagy kétágyas)szobákat minden orvos a saját betegeinek szeretné... Na ezért lettem is eleget b...ogatva a főorvos által főként, de mások is adták az ívet:(. A különszoba a személyzet számára sznobéria. egalábbis ezt vettem észre. Ha oda készülsz, ezt nem árt tudnod szerintem! De emellett csomó szép is történt ott!!!
Üdv
5 hós baba anyukája
a 3-ik vagyok. A szoba árát az adóból leírhatod támogatás gyanánt, mivel pénzt nem kérhet egy alapítvány sem! De a 3000 és a 10000 Ft helytálló, én is így tudom. Viszont csak javasolt ár, annyit fizetsz utólag csekken, amennyit Te szeretnél. Nem néznek utána. Lelkiismeret kérdése. Nekem megérte az árát!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!