Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A baba mennyi idős korában...

A baba mennyi idős korában mentetek el otthonról kettesben?

Figyelt kérdés
Az ismerősöm 2 hete szült, és már kimenőre ment vacsizni a párjával. Nekem még nincs gyerekem, de ez meglepett. Ti mikor mentetek el először kettesben és mennyi időre?
2020. aug. 28. 21:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Kb. 3 hetes volt, mikor elmentünk étterembe, addig anyukám vigyázott rá, de mivel este mentünk, már aludt az idő nagy részében. Gyerkőc előtt is mentünk havonta kettesben valamilyen programra, ez gyerek után sem változott szerencsére
2020. aug. 28. 22:44
 12/20 anonim ***** válasza:
64%
1 hónapos volt, vacsorazni, beszélgetni, egymással foglalkozni. Azota is voltunk jó párszor or de 2 óránál tovabb sosem, anyatejes baba, bar mar 8 honapos. Amikor mar nem birjuk durvább szex nelkul, akkoris atvisszuk anyumhoz egy órára. Nekunk van igényünk erre. Szeintem a boldig, feltöltődött, energikus, vidám szülőket a picur is értékeli. :)
2020. aug. 28. 22:55
 13/20 anonim ***** válasza:
16%
2 hónapos lesz hamarosan, nem tudnánk otthon hagyni, nem azért szültem.
2020. aug. 28. 23:12
 14/20 anonim ***** válasza:
6%

12es

Van, aki baba előtt sem volt eljárós, nem csak étteremben lehet feltöltődni

Durvább szex :D kiabálsz közben vagy mi, hogy nem lehet otthon a baba?

2020. aug. 29. 07:38
 15/20 anonim ***** válasza:
33%
Úgy bírom az ilyen kérdéseket... Már ezerszer megfogadtam, hogy többet nem válaszolok ilyenre, aztán mégis, és újra és újra van valami zseni, aki lepontoz... A kérdés az volt, hogy mikor mentünk el kettesben először. Leírtam. Mi az, ami ebben nem hasznos? Csak mert neked nem tetszik, hogy én úgy döntöttem, hogy 3 hetesen vagy 2 évesen megyek el először??? És te anya vagy és gyereket nevelsz? Szomorú!
2020. aug. 29. 09:02
 16/20 Derjaderja ***** válasza:
78%
Ha a 13 vagy, akkor ugye tudod, hogy a "nem azért szültem"-ért pontoznak le, meg az undorító kioktatásért, hogy "te anya vagy".
2020. aug. 29. 09:37
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért ennyire nem kell felvenni, ha valaki lepontoz. Így működik az oldal.

12essel annyiban egyetértek, hogy a kiegyensúlyozott szülő nagyon fontos.

Viszont pl nekünk a sport, kertészkedés, szex, alvás megadja ezt, és úgy alakult hogy a babánk mellet ez mind kivitelezhető volt.

Ezert nem hagytuk nagyon másra, de ha egy egész nap síró, rossz alvó, csak kézben ellevős babánk lett volna, akkor valszeg másképp alakul

2020. aug. 29. 10:13
 18/20 anonim ***** válasza:
43%
Tápszeres volt az első naptól, nekem is 2 hetes volt. Anyukám vigyázott rá.
2020. aug. 29. 13:04
 19/20 khniki ***** válasza:
Talán 1,5 hónapos volt, mikor elmentünk egy cukrászdába. 2 szoptatás között mentünk el, talán 1,5 órára. De amúgy 8 hetes kora óta egy héten 1x eljartam edzésre, olyankor apukámmal volt. Hosszabb program először 4 hós korában volt, akkor cirkuszba mentünk, 4 órát volt a szüleimmel.
2020. aug. 29. 14:36
 20/20 anonim ***** válasza:
16: Nem, a 13 nem én vagyok
2020. aug. 29. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!