Akinek sírós babája volt mikor lett jobb a helyzet?
Figyelt kérdés
Sír a szőnyegen, a pihenőszékben, kézben, babakocsiban, mindenhol. Sírás, hiszti, üvöltés. Így telnek a napok. Nemsokára fél éves lesz. Mikor lesz jobb?2020. aug. 27. 09:10
11/23 anonim válasza:
3 hònaposan, addig hasfàjòs volt, napi 8 òra ordìtàssal.
Utßna csak altatàsnàl sìrt. Most 10 hòs, tök jòkedvű baba, csak akkor nyűglődik, ha kialvatlan.
12/23 anonim válasza:
Az első két hónapot végigordította. Mivel szoptattam, elhagytam minden tejfehérje származékot az étrendemből, és naphosszat hordozókendőben rajtam volt. Azóta nem sírt, néha pityereg ha valamit nem szabad neki, vagy nem éri el, de ennyi. Most 9 hónapos.
13/23 anonim válasza:
Nálunk 4 hónaposan múlt el, amikor kiderült hogy tejfehérje érzékeny. Anyatejes baba, így abbahagytam a tejtermékek fogyasztását és azóta egy füligérőszájú 9 hónapos. (véres volt a széklete, innen tudtuk hogy tejfehérje érzékeny)
14/23 A kérdező kommentje:
Már 7 hónapos. Kúszik, mászik, ül. A helyzet változatlan. Neurológuson gondolkodom.
2020. okt. 14. 13:05
15/23 anonim válasza:
Azért van olyan hogy játszik, mosolyog? Az ébrenlétei hány százalékát sírja át? Gyarapszik rendesen? Nem fáj a hasa? Foga van már?
16/23 A kérdező kommentje:
Persze, játszik, felfedez, bejárja a lakást, mindent megnéz, mosolyog, nevet. El van egy fél órát és ennyi. Onnantól csak sír, hisztizik, kapaszkodik a lábunkba, hogy vegyük fel, folyton kézben lenne, semmit nem lehet mellette csinálni, mindig szórakoztatni kell. Gyarapszik nem fáj a hasa. Nincs foga, jön neki, mert dörzsöli, de nem hiszem, hogy 3 hónapos kora óta ezért sírna.
2020. okt. 19. 18:36
17/23 anonim válasza:
A lànyom miòta normàlisan tud màszni nem szeretne folyton kèzben lenni. Addig szintèn sìrt, ès kèzben akart lenni.
Nezz utàna a high needs baby/ velcro baby fogalomnak :)
18/23 anonim válasza:
Nekünk ez fogzásnál van így és nálunk is 2-3 hónapos kora óta.. most bújt ki az 5. foga, ma egy hangja se volt.
19/23 A kérdező kommentje:
Jelenleg 14 hónapos, még mindig sírós. Egy kicsit sem jobb, sőt. Nem tudom tenni tőle a dolgom, állandóan vele kell foglalkozni és még mindig sokat akar kézben lenni.
2021. máj. 18. 07:45
20/23 anonim válasza:
Mert TE. Több emberes. Olvass utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!