Anyukák Van egy 7,5 hónapos kisfiam, Az a helyzet hogy a kúszás- mászás nem megy neki, miben tudok neki segíteni?
Az van hogy a kisfiam próbál kúszni, de állandóan túrja a fejével a lepedőt, és olykor elkezd sírni, mint ha ideges lenne.
Voltunk tegnap a védőnönél és ő mondta hogy próbálja csinálni szóval semmi gond.
Ha hason van a fiam nagy nehezen maga álá húzza a lábacskáit és négykézlábra áll bizonytalanul és akkor segítek neki "hintázni"
Hát meg az a probléma hogy 7 hónaposan kezdett el forogni mind a két irányba, kicsit kezdek aggódni hogy maga a mászás is későn indul el?
Voltunk valamelyik nap Dévényen, és azt mondta a hölgy hogy nincs ezzel a gyermekkel probléma csak lusta.
Majd elindul magátol ügyesen.
Most már forgolodik minden irányba
Figyel ügyesen, játszik egyedül,
Próbál felülni de úgy hogy hanyatt fekszik,
Van már 2 foga,
Csak ezzekkel vagyunk kicsit problémába.
Hát a gyerekorvosom vagy rendel vagy nem. Szóval nem nagyon foglalkozik a babákkal.
Kezdek azért aggódni hogy későn fog mindent behozni a babám?.
Én nem erőltetek semmit, csak vannak ismerőseim akiknek már ilyenkor mászik vagy kúszik a babájuk vagy felül.
Anyukák leírnátok hogy kinek mikor miképp kezdett el igazán mászni-kúszni- ülni a babátok?
Negatív kommentek kíméljenek. Köszönöm
Kúszi 7 hosan kezdett a kisebb.
Kutyázik, nem ül nem mászik nem áll. Maszni próbál, de nehezen megy neki. Nálatok sem elváras még. Tornáztasd, tanithatod kúszni, az enyémnek tanítottam.
Ne aggodj, be fogja hozni.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Igen rá kerestem nem rég. Hát igen mutatják hogyan tudnám tornásztatni.
Esténként fürcsi után szoktam masszírozni+ tornáztatni+ gyakorolni.
Igaz első baba, de próbálok neki segíteni ami alap dolog. 🤗🙂😘
Nem vagyok türelmetlen....
Azt senki nem írta- tam
Hát elég sokat van a földön, a játszószönyegén.és ott túrja a fejével az egész mindent. Bocsika elírtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!