Mit csinaljak? Nem bírom mar itthon a gyerekekkel?
8as téged ki a franc kérdezett???
Senki nem mondta, hogy lepasszoltam a gyereket!!
Fogalmad sincs mi a munkám!
Díjaznám, ha a hülye fantáziád miatt nem nekem ugatnál.
Ha a saját dolgoddal törődnél akkor talán nem lennél ennyire begyöpösödött rosszindulatú, aki egyből a másik torkának ugrik minden ok nélkül.
Mondjuk, az eszedbe jutott, hogy saját cégem van?? A CSED alatt tilos volt dolgozni, viszont mivel minden az enyém, a gyermekemet sem kellett otthon hagynom. Legtöbbször dolgozom otthonról is, de ha megyünk, akkor is jöhet velem, ha meg nem jön, akkor is itt az apja. Jobb is, mikor itthon maradnak, kell a csak apás program.
Az én férjem meg nem akkora gyökér, mint amiről sokan beszámolnak, hogy nem tud etetni és pelenkázni. Ugyanúgy rendezi a gyereket, mint én.
4 hetes kora óta rendszeresen el tudok járni fodrászhoz, körmöshöz, kozmetikába. Semmi gond nincs, elvan az apjával.
Ismerős anyukák is nagyon sokan dolgoznak baba mellett.
És akkor mi van????
Ha bölcsibe adtam volna, ahhoz sem lenne semmi köze senkinek! Ez egy magyar baromság, külföldön sokkal hamarabb visszamennek.
Semmi baja a bölcsis babáknak se.
Ekkora gyerekekkel már bőven lehet menni
1) programokra - városba, parkba, játszótérre, strandra, ha van gyerekeknek való pancsoló rész
2) bölcsibe. GYED-et nem kapsz, de GYES akkor is jár 3 éves korukig, ha dolgozol, ha pedig tényleg nagyon kell a kettő közötti különbség, akkor a munkából befolyó fizu is jól fog jönni. Ha ilyen nehezen vannak el otthon, lehet, hogy már tényleg igényük van a változatosságra, gyerektársaságra, az intézmény nyújtotta keretekre. Akár részmunkaidőben is csinálhatsz valamit
3) nagyszülőkhöz - ha közel laknak, akár mindennap (persze az ő kapacitásuktól függően), ha messze, akkor mondjuk havonta pár napra. Egy-egy éjszakát ott is alhatnak, addig ki tudsz kapcsolódni.
A 13as csak mintaanyának képzeli magát plusz olyannak, aki belepofázhat mások életébe.
Ugyan mi baja lenne annak a gyereknek egy normális bölcsiben ahol erre kiképzett személy vigyáz rá? Vannak fejlesztő pedagógusok is, meg tök jó fejlesztő bölcsik.
Ezek a gyerekért vannak, nem a gyerek ellen.
Akkor talán foglalkozz a saját dolgoddal :)
Engem sem érdekel, ha valaki kizárólag csak az anyaságban tud valaki lenni, de akkor nekem se dumáljon senki, mert más is boldoggá tesz az anyaságon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!