Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudnám megörökíteni a...

Hogyan tudnám megörökíteni a kéz és láblenyomatát?

Figyelt kérdés
A babanaplómban van egy ilyen oldal, hogy "kézlenyomatom, láblenyomatom". Hogyan csináljam, mivel lehet bekenni, ami nem káros a bőrére? Csinált már valaki ilyet?
2008. nov. 27. 08:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia én próbáltam gipszbe állitani a lábacskáját na az nem jött össze.Vizfestékkel bekentem a talpát ás rányomtam egy papirra.Az tbbé kevésbé sikerült 10ből kb 6 jó lett:)persze a végére már teljesen kivolt de megérte:)Sztem akkor csináld amikor alszik.A kezét viszont meg sem próáltam azt tuti mindig elhuzná.

Sok sikert:)

2008. nov. 27. 08:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
én vettem egy ilyen "gipsz szettet" amibvel megörökíthetem a kis kezét lábát,ebben a csomagban az alapanyatól kezdve a képkeretig minden benne van. (Rossmann 999 ft.)még nem próbáltam ki mert még csak 4 hónapos a babám. Szerintem ha megcsinálod ezt a lenyomatot azt lefényképezed és azt teszed be a babanaplóba az egy megoldás lenne. Üdv.
2008. nov. 27. 08:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.
2008. nov. 27. 08:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm alvás közben csinálta, rúzzsal kente be a kis lábát, úgy nyomatta a papírra. Én inkább a gipszes és lefényképezős megoldást javasolnám, amit előttem írt valaki.

Szerintem az jól használható.

2008. nov. 27. 08:47
 5/7 anonim ***** válasza:
én sóliszt gyurmába nyomtam a lábait és kezeit. lányomé már 7 éves és ugyanolyan, mint 7 évvel ezelőtt.
2008. nov. 27. 10:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is a sólisztgyurmát ajánlanám. Pont 2 hete csináltam meg vele. Ezt adja apunak karácsonyra:)!
2008. nov. 27. 12:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó ötlet, hogy akár ajándékba is lehet adni. A nagyiék ezt fogják kapni karácsonyra. Köszi az ötletet! És mindenkinek köszönöm a választ.
2008. nov. 27. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!