Babavíz forralás?
Figyelt kérdés
2020. aug. 23. 14:35
11/16 anonim válasza:
10 akkor vegyél le legközelebb a boltban egy szentkirályi ásványvizet, rá van írva, hogy adható, nem kell forralni, csak azt nem tudom, hogy ugyanennek a márkának miért van külön babavize, négyszeres áron, egyébként mi mindig csak a sima, nagy flakonost adtuk, semmi baja nem lett tőle.
12/16 anonim válasza:
Nem akarok hülyeséget írni, elképzelhető, hogy fél éves koráig a babavizet vettük, utána már biztosan nem, 3 éve volt, nem emlékszem.
13/16 anonim válasza:
Asvanyvizet tilos adni nekik
Babavizet nem kell forralnk kulonben nem is lenne ertelme akkor annyi erovel a csapviz is jo forralva ami amugy jo is de pont ez a lenyege a babaviznek h gyors megoldas
En 15 hos koraig azt adtam neki aztan csapvizet
14/16 anonim válasza:
A sima Szentkirályi az egyetlen sima ásványvíz ami forralás nélkül adható. Rajta van a palackon.
15/16 anonim válasza:
14-es az osszes babaviz adhato forralas nelkul.
16/16 anonim válasza:
Babavizet adok, berakom a hutobe és amikor újra adom akkor csak megmelegítem. Kivéve a pépeknél, ott forralom.
- 8 hós baba anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!