Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg rosszat teszek a...

Tényleg rosszat teszek a babámmal?

Figyelt kérdés
Nálunk fürdés este fél9-9 óra körül van. Próbáltam már előbbre hozni, de akkor sem akar hamarabb elaludni. Így fürdés után eszik, és alszik reggelig. Természetesen a nagyik ezen fel vannak háborodva. Szerintük fürdetni este 7-kor KELL...
2008. nov. 26. 22:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ha nektek így jó, akkor az úgy jó :) Még most picik a babák, s majd ha ovisak lesznek, majd akkor szoktasd őket a korán fürdéshez, fekvéshez. Most még igazíthatjuk őket a magunk kényelmére. Dehogy teszel rosszat, hagyd a nagyikra rá, s mondd, hogy úgy lesz, ahogy ők szeretnék ;)
2008. nov. 26. 22:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
szoktasd őt:) ha egy baba van. Puszi (előző)
2008. nov. 26. 23:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha így alussza végig az éjszakát, akkor semmi gond!
2008. nov. 26. 23:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igenők még hónapról hónapra alakulnak egyébként is,amúgy én is 9 fele fürdetek,így legkésőbb 10 fele alszik:)
2008. nov. 26. 23:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi is fél kilenckor fürdünk. Nyáron késő estig sétáltunk, nekünk sokkal praktikusabb ilyen későn. Ennek ellenére ma csak mostanra sikerült elaludnia. (négy és fél hós, a foga jön)
2008. nov. 26. 23:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Pont most olvastam valahol, hogy 8 korul a legjobb...de mi is 9korul, néha fél tíz, mert a baba nem alszik el 10 elott, es nem akarom, hogy pizsiben henteregjen a foldon... Szerintem sem baj, én eddig azt tapasztaltam, a babák jeleznek, ha valami nem stimmel nekik. Majd ha nagyobb lesz, esetleg bolcsi, ovi, akkor megprobálunk csusztatni. Egyelore hiába probáltam.
2008. nov. 26. 23:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért tennél rosszat????????És mi az,h este 7-kor KELL????Mi 8 körül visszük fürödni,és 30-35 percet pancsol.Most 6 hós,és születése óta így van.Mivel májusi,és akkor már sokáig világos van,addig nem is nagyon tudott aludni,amíg viszonylag elég sötét nem lett.Szval sztem ez jövőre is így marad majd.Na és???Először is,a te gyereked.Ha nektek így jó,nehogy már változtass rajta azért,mert a nagyszülőknek(ez vicces!)nem felel meg!2 gyerekes anyuka
2008. nov. 26. 23:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hiába mondok nekik bármit. :( Nem hiszik el, hogy ha 7-kor fürdetem, akkor sem alszik el 10 óra előtt...
2008. nov. 27. 00:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
dehogy teszel roszat ez hulyeseg! ha te erre az idore szoktattad akkor ez van!! en igaz koran furdettem a lanyomat 7 fele de az enyem koran is alszik el, de mig kisebb volt, volt ugy hogy este fel 10 kor furdettem meg mert ejfelig , nem aludt:)
2008. nov. 27. 04:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Te vagy a babáddal egésznap, nem a nagyik. Ha kiegyensúlyozott, boldog baba akkor csináljátok úgy, ahogy eddig. Egyébként nem kell mindig másra hallgatni, te vagy az anyuka neveld úgy a gyereked, ahogy neked és persze neki jó.
2008. nov. 27. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!