Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vannak itt anyukak, akik...

Vannak itt anyukak, akik voltak mar Egyiptomban 10 honapos koruli babaval? Mik voltak a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 10:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Én baba nélkül, kismamaként voltam...Nem igazán tudom ajánlani kisgyerekkel. Gyönyörű,meg minden, de sajnos még sok felnőtt is hasmenést kap a legnagyobb óvatosság mellett. Meg ilyenkor nyáron elviselhetetlenül meleg van... Hurghadában most épp 35 fok van...
2010. aug. 5. 10:16
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

Nem egyiptom Tunézia ... nem saját baba hanem a csoportban az egyik család 12 hós kislánya...

vették neki az innivalót és azt ette amit a szülők alapvetően egy hangját nem hallottuk

a szállodában voltak animátorok de nem az Ő korosztája igy sosem adták be oda. Márciusban amikor még hideg a tenger tök jókat játszott a parton

szóval egyéni és a gyerek türőképességétől nagyban függ.

nem ajánlom és én sem mennék oda kicsi gyerekkel..

2010. aug. 5. 10:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Felelőtlenség egyiptomba pici babával menni. Elkapja a hasmenés, kiszárad, az itthonról vitt gyógyszerek nem segítenek, az ottanit pedig nem merném beadni a gyerekemnek. Sok 2-3 éves gyerek volt a csoportunkkal egyiptomban, de mindd elkapta a hasmenéses vírust és kórház a kerüktek kint, mert kiszáradtak, még a szülők is! Hiába csak palackozott vizet iszol ha medencében fürdessz, jégkockát kapsz az italodba, csapvízzel mossàk le a gyümölcsöt, poharat, s már elnis kaptad! Mi napi szinten ittuk gyomorfertőtlenítő gyanánt a vodkát, valamint beszedtük a kint kapott gyógyszert megelőzésként, de párom mégis elkapta, igaz csak 1 napi ült a wc-n. Felnőttként nagy élmény megnézni a piramisokat niluson hajókázni, de 10-12 órás buszozás oda+ ugyan ennyi vissza, wc-k eszméletlen koszosak a kiránduló helyeken, gyerekkel marad a szálloda tengerpart, akkor inkább horvát ország!
2010. aug. 5. 10:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat. Kajat a kicsinek vinnenk, tehat nem enne-inna semmi helyit, a piramisokhoz repulovel mennenk es mindezt januarban. Elsosorban tapasztalatokat varnek olyanoktol, akik kb ennyi idos babaval mar jartak ott.
2010. aug. 5. 10:51
 5/10 anonim ***** válasza:

Nyugodtan menjetek, főleg januárban.

Akkor buggy meleg sem lesz.

Amúgy inkább Egyiptom, Tunézia, Jordánia mint Horvátország:-))))

2010. aug. 5. 12:35
 6/10 anonim ***** válasza:
A sógornőmék voltak (nem gyerekkel) de őket is utolérte a hasmenés a legnagyobb óvatosság mellett is, mindketten dögrováson voltak 2 napig :(
2010. aug. 5. 18:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem lebeszélni akarlak, de tényleg nem értem, hogy minek kockáztatni? Köztudott, hogy ezekben az országokban mindenféle fosós-hányós (bocs!) hülyeséget össze lehet szedni, felnőttként is, nemhogy egy pici gyereknek. Több felnőtt ismerősöm is szerencsétlenül járt úgy, hogy fogat is ásványvízzel mostak, stb.

Rengeteg szép hely van, miért nem mentek máshová, ilyen szempontból kicsit biztonságosabb helyre, amíg pici a gyerek, és majd mentek ide is, amikor már nagyobb, és ellenállóbb lesz. Egy ilyen vírust vagy bacit benyalni nagyon gáz, szerintem jobb lenne elkerülni, hidd el, ilyenkor nem csak arról van szó, hogy két napig megy az ember hasa...

2010. aug. 6. 00:28
 8/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, de nem azt kerdeztem, hogy menjunk-e, hanem hogy akik jartak mar ott ilyen idos babaval, azok milyen tapasztalatokkal tertek haza. Jartam mar arab orszagban, semmi bajom nem lett, ahogy a csoportunkbol senki masnak sem. Paromnak szinten pozitiv tapasztalatai vannak, ugyhogy a dontest a sajat jo elmenyeink alapjan hoztuk meg. Haziorvos szerint is mehetunk nyugodtan.
2010. aug. 6. 08:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Menjetek, itt Mo-on ha valakinek gyreke van, ki sem mozdul évekig otthonról.

Ez a tipikus "Merjünk-e 2 éves gyerekkel pár napra lemenni a Balatonra," szemlélet van.

2010. aug. 6. 12:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Kedeves Utolsó, az én lányom még csak másfél éves ugyan, de hurcibáljuk magunkkal mindehová 3 hetes kora óta, tehát nem tartozom az általad lekicsinylően emlegetett csoportba (ezért találom sértőnek a hozzászólásodat), de ettől függetlenül biztos nem vinném olyan helyre, amiről szinte közhelyszerű, hogy el lehet kapni mindenféle kórságot. Hangsúlyozom, el lehet, és nem biztos, hogy el is kapja az, aki arra jár, viszont aki elkapja, legyen akár gyerek, vagy felnőtt, az tuti, hogy brutál módon megviseli az embert. Én ezért nem kockáztatnék, de természetesen igaza van a kérdezőnek, ezzel nem a kérdésre válaszoltam. Tehát bocs, csak kicsit felhúztam magam!
2010. aug. 6. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!