Anyatejes szorulásos babán hogyan segítsek?
4,5 hónapos , kizárólag anyatejes , és sokszor előfordul mostanában , hogy csak 4-5 naponta van kakis pelus, de olyankor már nagyon szenved.
A labtorna és a masszázs ilyenkor már nem segít , végső elkeseredésemben ilyenkor lázmérőzni szoktam, de ez nem hiszem hogy a legjobb megoldás .
Tudtok ajánlani valamit?
Utánanézek a tornának , hátha , bár tornáztatom sokat az az igazság
Utolsó , ez a kúp direkt babáknak is létezik ? Erről még nem hallottam. Gondolom nem a sima felnőtteknek való kupra gondolsz .
Persze nem bántom. 3-4 napig nincs is vele baja , utána kezd nagyon nyüglődni. De most pl a lázmérő se segített . Egész nap sír és húzkodja a lábát.
Melyik kupra gondoltok ?
NEM IGAZ, hogy ez normális!!
MINDENHOL le van írva, hogyha zavarja a babát,akkor segíteni KELL neki!!!
Mi orvosi javaslatra 4 naponta kakiltattuk Laevolac sziruppal és glicerin kúppal (picit kell belőle letörni, megfaragni vékonyra)
Ki az, aki szenvedni hagyná a gyerekét??
Köszönöm mindenkinek , elszaladtam a gyogyszertarba , vettem ilyen kupot , azt mondták egy negyedet szabad neki adni, hát azonnal megoldotta a problémát . Remélem nem kell sokszor bevetni , de ez tényleg működik.
Vettem Levolac szirupot is, hátha legközelebb az is elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!