Más is érzett így mikor megszületett az első gyermeke?
Azert ne hivjuk mar termeszetesnek, hogy egy anya igy viszonyul a gyermekehez. A termeszetes az, ha van anyai ösztön es felnott emberek felfogják hogy az eletuk megvaltozik baba utan.
Ez, nem természetes amit a kerdezo irt.
Engedd el a szoptatástémát, hidd el, a kötődés nem ezen múlik. Tapasztalat, van egy teljesen tápszeres gyerekem és egy full anyatejes is, mindkettő kötődik.
Lehet furcsán hangzik, de este feküdj le a gyerekkel együtt. Nekem is rossz alvók voltak (nem csak egyszer keltek éjjel). Ha a gyerek este 8kor elalszik, aludj te is, így éjfélig van egy kis alvás neked is. Én is így csináltam, hiába voltam fenn gyerek előtt minimum 11-is esténként. Majd idővel újra felnőtt időben fekszel, most a lényeg, hogy aludd ki magad.
Ha gondolod aludj egy szobában, vagy akár egy ágyban / babaöbölben a gyerekkel. Nekem egy megváltás volt ezt az elvet feladnom.
Használj hordozókendőt máris szabadabban mozogsz, egy két dolgot meg tudsz csinálni. Menjetek sétálni akár kendővel, akár babakocsival, a friss levegő jót tesz mindkettőtöknek.
Tedd pihenőszékbe, mózesbe, egy plédre a földre, és csináld mellette a házimunkát. Közben figyel ő figyel, játszik, te beszélhetsz, énekelhetsz hozzá.
Ha viszont ugyanaz vagy, mint a linkelt kérdések írója, akkor szerintem fordulj szakemberhez.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
7
Sztem ugyan az. És már rengeteg tanácsot kapott. Rajta már tényleg csak szakember segít.
Szerintem is ugyanaz, már olvasás közben ráismertem...
Nem tanács kell neked szerintem, kérdező, hanem, hogy valaki azt mondja, nem is kell a csecsemővel foglalkozni, majd lesz valami.
Azért sír nálad, mert érzi a feszültséget, meg hogy szabadulnál tőle.
Már rengeteg tanácsot, véleményt kaptál, de te nem megoldást keresel, hanem nem akarod a gyereket és kész.
Szakember. Csakis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!