Hogy éltétek túl ezt a hasonfekve nyüglődős időszakot? 6.hónap
Haha ha. Bocsi. A kisfiam kb 3 hete tud visszafordulni, és csak kitört belőlem a sátáni kacaj.
Nalunk ez egy jó 1,5-2 hónapos sztori volt. 6 hónapos kora előtt 2 nappal kezdett el kuszni. Másnap már hatra is fordult. Uhhhh de tele volt már a tokom. Annyit tudok mondani, hogy türelem, ha kuszni kezd, szerintem nálatok is megoldódik. Az en fiam tudott amúgy már hanyatt fordulni, de abbahagyta. Annyira a kuszasra koncentrált, hogy amíg az nem sikerült, addig semmi más nem volt opció. Csak a hiszti, ha nem sikerült. Kitartás.
Hát igen,ez nem könnyű időszak. Nálunk is eltartott vagy 2 hónapig mire hason fekvésből elindult. Amíg ez nem sikerült,ugye mindig elfáradt addig ment a nyűglődés. Enyém se fordult vissza,pedig tudta hogyan kell,inkább bőgött és várta a segítséget. 😀
Én mindig felvettem,kicsit a karomba pihent aztán vissza. Én is próbáltam lefoglalni ilyenkor érdekes dolgokkal amit el kell érni,de ha már nagyon kifáradt akkor nem érdekelte. Így én nem hagytam sírva küzdeni,mindig felvettem. Úgy hogy elszórakoztunk így egy pár hónapig. De megerősödött hamar. 8 hónaposan már mászik,ül,feláll kapaszkodva. Azóta nincs nyűglődés. Kitartást kívánok!
Rossz hír, hogy nálunk szinte minden mozgásformánál elojott, mert idegesítette, hogy nem tudja.
Kuszas, mászás, felállás, lepegetes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!