Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi van akkor, ha a kisfiam...

Mi van akkor, ha a kisfiam mar 4 napja nem kakalt, meglazmeroztem es akkor sem?

Figyelt kérdés
ilyenkor mi a teendo?anyatejes.12 hetes.
2008. nov. 26. 18:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Amikor nálam így volt,én enyhe kamillateát adtam neki,és attól lett,utána nem szokott rá a cumisüvegre,mert egyszeri alkalom volt,szerencsére.Esetleg próbáld ki,de tényleg csak enyhe legyen.És sok torna,masszír, de ezeket gondolom már próbáltad.
2008. nov. 26. 18:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Langyos kamillatea, ha az sem használ, hashajtó kúp (megfaragva, mert elég nagy).
2008. nov. 26. 18:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Vegyél a gyógyszertálban vény nélkül kapható glicerines végbélkúp attól biztosan beindul a kaka, meg szerintem az nem is olyan brutális mint a lázmérős módszer. Elég egy fél is, hosszában kell kettévágni. Nálunk 5 percen belül megvolt a kaka miután beadtam neki.

Sok sikert, és ne idegeskedj előfordul az ilyen. De amugy már szenved is , vagy nem?Kemény a hasa?

2008. nov. 26. 19:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Kamilla tea, cukorral.

1 decibe 1 filter, és 2 teáskanál cukor.

Nekünk ez használt. Én sose lázmérőztem, belegondolva, hogy nekem sem esne jól...

2008. nov. 26. 19:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekünk épp ma sikerült,a fürcsi után.Elötte olajjal bekentem a pociját jo sokat simiztem neki,majd a vizbe kb 5perce utána beletrotyantott:) ma volt az 5.nap h nemvolt szegénynek!ö is csak anaytejes!meg kamilla teát is kapott ma
2008. nov. 26. 19:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

A doktornőnk mondta, hogy anyatejes babánál nem gond, ha egy héten 1-szer kakil. Az én kislányom is 5-6 naponta kakil. Még segít az Espumisan csepp, és ahogy irták, a kamillatea, meg a has masszírozás, tornáztatás.

2008. nov. 26. 20:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Sajnos az anyatejen kivul nem igazan akar elfogadni semmit,probaltam mar a kemillat is de 1-2 kortynal sajnos tobbet nem ivott,gondolom ez pedig keves.
2008. nov. 26. 21:05
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem sem fogadta el picikem a cumisuveget ezert kanllal adtam neki..sikerult..probald meg..sok sikert!
2008. nov. 27. 01:12
 9/10 anonim ***** válasza:

kamilla tea az meg kakiltassa! ha az sem megy akkor kup!

a lanyomal is volt ilyen gond kisebb koraba anyatejes volt o is csak azt kapott elofordult hogy nem kakilt napokig es nalunk a glicerines kup valt be nagyon!

2008. nov. 27. 04:31
 10/10 anonim ***** válasza:
A glicerines kúp beválik mindig. Én levágom kicsire és úgy teszem be neki, mert felnőtt méret. Összeszorítod egy kicsit a fenekét és már jön is a kaka. A kúp föl sem szokott oldódni...
2008. nov. 27. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!