2 év alatti gyerkőc mellett mennyire nehéz pici babával?
Elég nehéz
De napról napra könnyebb☺️
Idő
Van hogy rengeteg
Van hogy semmi
Nekem pont úgy alakult hogy nem sok... mert anyu lenne.. de komoly egészségügyi beavatkozásai vannak pont a szüléskor indult.. és 6 hónappal később fejeződött be
Amúgy van..
Nem nem zavarta a nagy éjszakai alvását mert mindkettőnek külön szobája van, a mi hálónk van a kettő között.
Segítség nincs, de nem is igénylem, jól megvagyunk
Férjemmel a nagyobbik altatása és a kicsi első éjszakai etetése között szoktunk időt tölteni (kb 8-fél 11 közötti időszak.)
Nálunk 23 hónap van a két gyerkőc között. Én is féltem tőle mi lesz. A nagynak volt egy szuperül kialakitott rendszere. Reggel 7-8 kelés, együtt főzünk ő játszik, délben ebéd, 1-3ig alvás, utána 6 körül vacsi, fürdés és 8kor alvás. A pici semmit se változtatott ezen. Ő alszik még sokat de később is úgy gondolom megoldhato, van mikor pont egyszerre alszanak. Van amikor nem akkor a picit pihenoszekbe, vagy babakocsiba teszem, míg a nagyot elaltatom. (jó alvó)
Nálunk mindketten lányok, a nagy segít amiben tud. Öleli, puszilja. Persze vannak napok amikor káosz van.. Mindketten pelusosok, melyiket cseréld előbb, ha szoptatok de épp a másik hisztizik, vagy akár vmit el kell mondanom hogy várj vagy hogy most ezt ne csináld. Szerintem ahogy a többiek is mondták ez 100% gyerektől függ.
Én nem bántam meg, sőt 2 hónapos a pici de tudom, hogy egy 5 év múlva szeretnénk még egy babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!