Hordjak maszkot szoptatás közben?
Figyelt kérdés
Férjem összeszedett valamit, naponta 10-15x van hasmenése már 3 napja. Ma már nekem is csikar a hasam. Gondoltam, felveszek maszkot, nehogy elkapja a 8 hónapos lányunk. Az a baj, hogy mindig le akarja szedni rólam a maszkot, csak az érdekli szopizás közben. Így gondolom nem érdemes hordanom. Szerintetek feltétlenül elkapja? Az anyatej adhat vèdelmet?2020. aug. 12. 17:17
1/11 anonim válasza:
Én felvenném azért. Amikor a lányom hozza haza a suliból ezt hasmenéses hányós vírust mindig felveszem én is de hiába. Két nap és elkapom sajnos. Azért próbáld meg. Lehet, hogy nem kapja el. De nem biztos.
2/11 anonim válasza:
Amikor én beteg voltam azt mondta a doki, hogy hordjak maszkot, sok kézmosás.
3/11 A kérdező kommentje:
Az megvan, már kiszáradt a bőröm az állandó kézmosástól.
2020. aug. 12. 17:31
4/11 anonim válasza:
Szerintem felesleges. Annyi egyéb módon is érintkeztek.
5/11 anonim válasza:
Felesleges, nem csak akkor vagy a közelében mikor eszik
6/11 anonim válasza:
Felesleges, gondolom nem csak szopi közben érsz hozzá.
7/11 anonim válasza:
Anno nekem is volt ilyen de tekintve h allandoan hozzanyult meg megakarta fogni ugy voltam vele h jobb ha fel se veszem...
9/11 anonim válasza:
Már ha egy asztalnál ültök is ott vagytok “egymás nyakán“. Az együtt alvásról nem is beszélve. Családon belül nehéz kivédeni, nem életszerű az ha elvágtok minden érintkezési lehetőséget. Úgy képtelenség egy légtérben lenni.
Szedjétek magasabb dózisban C és D vitamint, gyakran cseréljetek ágyneműt, legyen nyitva ablak, és ha nagyobb biztonságot szeretnél, moss magasabb hőfokon, nap végén fertőtlenítsd az asztalokat, pultokat, kilincseket, WC lehúzót, kapcsolókat.
10/11 anonim válasza:
Hülyeség. Így is úgy is elkapja, ha olyan a vírus, hogy fogékony rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!