2 hetes babának lehet vizet adni, hogy igyon?
Figyelt kérdés
2020. aug. 11. 08:41
21/25 anonim válasza:
20 Szerintem hiába magyarázod. Vannak akik nem képesek elhinni hogy a tej nem csak étel. Hiába a tudományos tények, ők nem hiszik el.
22/25 anonim válasza:
Vagy csak nem akarnak negyven fokban 10 percenként szoptatni? 🤷🏼♀️
23/25 anonim válasza:
Én amúgy azt is megértem, csak ezt ne fogjuk a tejre. Nem tudjuk, a kérdező hogyan gondozza a babáját, ha nem igény szerint szoptat, akkor adjon vizet a picinek nyugodtan, de erre nem amiatt lehet szükség, mert az anyatej egyébként alkalmatlan lenne szomjoltásra. Nem vagyok egy mindenáron szoptatást erőltető ősmami, mindenki úgy gondozza a babáját, ahogyan jónak látja, de attól még a tények tények maradnak.
#20 voltam
24/25 anonim válasza:
Mennyi elmaradott anyuka :D szerintetek az evolúció úgy alakította ki az anyatejes táplálást, hogy belekalkulálta a tápszert? :D
25/25 anonim válasza:
Hm tehát szerinted az az elmaradott, aki a modern kor vívmányait használja? Most ezt a témától függetlenül érdekességképpen kérdem. Kicsit nem sikerült a megfogalmazás attól tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!