Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek össze illik?

Szerintetek össze illik?

Figyelt kérdés
Zoltán Marcell

2020. aug. 9. 03:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

10-esnek üzenem, hogy nem kell becézve szólítani az embereket. Én kifejezetten utálom, ha becézve szólítanak meg, és amikor megkérdezik, hogy szólíthatunk, a becézés nélküli nevemet mondom, és idővel megszokják, hogy így kell hívni.

De válaszolva a kérdésre: a Zoltán Marcell összeillik, aztán majd eldönti az illető, hogy Zoltánnak, Zolinak, vagy Marcellnak vagy Marcinak hívatja-e magát. Kikötheti,hogy őt csak Marcellnak szólítsák.

2020. aug. 10. 08:55
 12/14 anonim ***** válasza:
69%
folyt.: van egy ismerősöm, a lányát Emesének hívják, ami az egyik legszebb lánynév szerintem, de amikor meghallottam, hogy Mesinek szólítja, meg is kérdeztem, hogy ez milyen név. Hogy lehet így elrontani egy szép nevet?
2020. aug. 10. 08:56
 13/14 A kérdező kommentje:
Párom Zoltán, én sosem szoktam becézni, mindenki más pedig így szólítja:Zolika, Zolcsi,Zolko
2020. aug. 10. 12:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz; szerintem még akár bele is férhet; nincs akkora brutál torlódás a két név egymásutánságában; tehát szerintem rendben van.
2020. aug. 12. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!