11/14 anonim válasza:
10-esnek üzenem, hogy nem kell becézve szólítani az embereket. Én kifejezetten utálom, ha becézve szólítanak meg, és amikor megkérdezik, hogy szólíthatunk, a becézés nélküli nevemet mondom, és idővel megszokják, hogy így kell hívni.
De válaszolva a kérdésre: a Zoltán Marcell összeillik, aztán majd eldönti az illető, hogy Zoltánnak, Zolinak, vagy Marcellnak vagy Marcinak hívatja-e magát. Kikötheti,hogy őt csak Marcellnak szólítsák.
12/14 anonim válasza:
folyt.: van egy ismerősöm, a lányát Emesének hívják, ami az egyik legszebb lánynév szerintem, de amikor meghallottam, hogy Mesinek szólítja, meg is kérdeztem, hogy ez milyen név. Hogy lehet így elrontani egy szép nevet?
13/14 A kérdező kommentje:
Párom Zoltán, én sosem szoktam becézni, mindenki más pedig így szólítja:Zolika, Zolcsi,Zolko
2020. aug. 10. 12:47
14/14 anonim válasza:
Szerintem nem rossz; szerintem még akár bele is férhet; nincs akkora brutál torlódás a két név egymásutánságában; tehát szerintem rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!