Babát kórházból hogyan szállításuk haza, hogy oldottátok meg?
Nincs még autónk, sajnos senki nem ért rá. Marad a taxi
Olvasom, hogy kötelező a gyerek ülés, na de egy újszülöttnek is?
Vettünk egy babakocsit amihez minden volt, gyerekülés autóba is.
Gondolom ez jó újszülöttnek, de most ezt atkene vinni a fél városon és berakni a taxiba, hogy hazahozhassuk a picit?
Tényleg ebben neki a legbiztonságosabb?
Gondolom olyan jár a babakocsihoz ami jó egy újszülöttnek.
És akkor ez atom stabilan tartja a fejecskéjét is?
Én laikuskent pólyára gondoltam. Vagy esetleg mózeskosár
10 percre laktunk setalva
Babakocsiba es haza
Senki egy szot nem szolt erte
Szent istvanban szultem ...
De megkerdeztem a baratnemat a szentimre szuleszeterol es azt mondta nincs olyan h csak autoval hordozoban engedik ki a gyereket. Soha nem is volt ilyen szabaly mert erzelmetlen
Sok anyuka magara koti es hazasetal vagy babakocsiznak vagy bkv. Nem kell taxi vagy auto a hazavitelhez.
Ezt valszeg valami unatkozo anyuka talalta ki.
Autóban csak az arra kifejlesztett, ès megfelelő mèretű biztonsàgi eszközben utazhat a baba. Tehàt: autòs ülès,autòs babahordozò esetleg spèci mòzes-aminek van autòs biztonsàgi minősìtèse. A hordozòhoz is van ùjszülöttnek való szűkìtő. Tömegközlekedèssel el tudja a pàrod vinni az autòs hordozòt a kórhàzba.
Èn hordozòkendőben hoztam ki, ès problèmàztak. A szülèsznő, aki a zàròjelentèst adta ki külön megkèrdezte a felettesèt, hogy hazaengedhet-e. Ha az NHS-ben ùgy tudnànak kezet mosni, mint kötözködni, akkor nem lenne annyira rossz hìrük.
Akkor marad az autós hordozó most néztem kaptunk a babakocsihoz
"Autósülés 0+ 0-10 kg csoport"
Akkor a Mózes itthon marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!