Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babát kórházból hogyan szállít...

Babát kórházból hogyan szállításuk haza, hogy oldottátok meg?

Figyelt kérdés

Nincs még autónk, sajnos senki nem ért rá. Marad a taxi

Olvasom, hogy kötelező a gyerek ülés, na de egy újszülöttnek is?

Vettünk egy babakocsit amihez minden volt, gyerekülés autóba is.

Gondolom ez jó újszülöttnek, de most ezt atkene vinni a fél városon és berakni a taxiba, hogy hazahozhassuk a picit?

Tényleg ebben neki a legbiztonságosabb?

Gondolom olyan jár a babakocsihoz ami jó egy újszülöttnek.

És akkor ez atom stabilan tartja a fejecskéjét is?

Én laikuskent pólyára gondoltam. Vagy esetleg mózeskosár

2020. aug. 8. 16:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

10 percre laktunk setalva

Babakocsiba es haza

Senki egy szot nem szolt erte

Szent istvanban szultem ...

De megkerdeztem a baratnemat a szentimre szuleszeterol es azt mondta nincs olyan h csak autoval hordozoban engedik ki a gyereket. Soha nem is volt ilyen szabaly mert erzelmetlen

Sok anyuka magara koti es hazasetal vagy babakocsiznak vagy bkv. Nem kell taxi vagy auto a hazavitelhez.

Ezt valszeg valami unatkozo anyuka talalta ki.

2020. aug. 8. 18:45
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
Nincs ilyen szabály. Millióan tolják haza vagy kendőbe kötve sétálnak, mert a kórház mellett laknak... ez ilyen gyakoris riogatás. Amúgy a taxitársaság is tud biztosítani ülést, ha időben szólsz nekik és akkor nem kell nektek külön vinni.
2020. aug. 8. 18:58
 13/15 anonim ***** válasza:
81%

Autóban csak az arra kifejlesztett, ès megfelelő mèretű biztonsàgi eszközben utazhat a baba. Tehàt: autòs ülès,autòs babahordozò esetleg spèci mòzes-aminek van autòs biztonsàgi minősìtèse. A hordozòhoz is van ùjszülöttnek való szűkìtő. Tömegközlekedèssel el tudja a pàrod vinni az autòs hordozòt a kórhàzba.

Èn hordozòkendőben hoztam ki, ès problèmàztak. A szülèsznő, aki a zàròjelentèst adta ki külön megkèrdezte a felettesèt, hogy hazaengedhet-e. Ha az NHS-ben ùgy tudnànak kezet mosni, mint kötözködni, akkor nem lenne annyira rossz hìrük.

2020. aug. 8. 18:58
 14/15 A kérdező kommentje:

Akkor marad az autós hordozó most néztem kaptunk a babakocsihoz

"Autósülés 0+ 0-10 kg csoport"

Akkor a Mózes itthon marad

2020. aug. 8. 19:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk másképp nem engedték volna haza.. Ott az osztályon ők kötötték bele az autós hordozóba (bundazsákostól) és adták át nekünk.
2020. aug. 9. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!