Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen pelenkát vegyek a 7...

Milyen pelenkát vegyek a 7 hetes 5300g-os babámnak?

Figyelt kérdés
amikor megszületett pampers pelust vettem neki hamar kinöttük vettem neki a sárga pemporst!nekem sajnos nem vált be mert akárhánszor kakálunk mindig nyakik kakisak leszünk!most mennénk neki pelenkát venni de tanácstalan vagyok!nektek mi vált be?
2010. aug. 4. 11:46
1 2
 11/13 kelemenkelo ***** válasza:
a hugges is durva.
2010. aug. 4. 13:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Huggies tényleg kemény. A DM saját márkás pelus nagyon jó. A dobozos az olcsóbb.
2010. aug. 4. 15:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekünk viszont a Huggies vált be. Már a második gyereket pelenkázom vele és az első hónapi kilövöm a kakit a pelusból dologtól eltekintve (mert az nekünk minden pelusból kijött) soha nem volt semmi gond velük. A 2 évesnek és a 8 hónaposnak is bevált, egyik fiú, másik lány, tehát kipróbálva mindenféle turpisságra.
2010. aug. 4. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!