Van itt olyan anyuka, aki rendelt a Felicitas-tol ilyen készségfejlesztő kártyákat?
Figyelt kérdés
Tegnap hívtak,megrendeltem.980Ft.4 hét múlva jön póstán.Kíváncsi vagyok,hogy van-e valakinek,meg hogy milyen!2010. aug. 4. 09:12
11/17 anonim válasza:
Mi is megrendeltük, vannak benne szép kockák, a kártyákat szokta pakolászni,már így egyévesen meg is kérdezi mi van rajta, de a többit lemondtam, mert gagyi az egész, vékony lapok, amiket rögtön összegyűr, én is azt hittem, hogy keményebb,mint pl a babakönyvek,mert azokat szereti is, de nem.
12/17 anonim válasza:
Ilyet nem tehet, hogy nem veszi átt hiszen megrendelte erről hangfelvételt készítettek, olyan mintha aláírta volna, szóval a megrendelt csomagot ki kell, hogy fizesse, ebbe biztos vagyok, tudom mit beszélek.
13/17 A kérdező kommentje:
Az első csomagot átveszem,aztán meglátom,hogy milyen,meg hogy mennyire tetszik a fiamnak.Mert mint tudjuk minden érdekesebb,mint a játékok......!Csak a szülő mindig jót akar a gyerekének....
2010. aug. 4. 10:06
14/17 anonim válasza:
Szia!Én is pár napja kaptam meg a csomagot.Számomra kissé kesze-kuszának tűnik az a rengeteg kártya,a rajtuk szereplő ábrázolás sem igazán tetszik...másképp képzeltem el.Talán még a következőt átveszem,de a későbbieket biztosan nem kérem.És valóban,rengeteg pénzbe kerülne,mire teljes lenne az egész gyűjtemény.Ezen az áron sok szép mesekönyvet tudnánk venni.
15/17 anonim válasza:
én is megrendeltem , meg is kaptam. egyáltalán nem érdekli a 2 éves lányomat, pedig a könyveket, kirakókat imádja. 1-szer lemondtam írásban, utána is küldték, lemondtam telefonon is , most várom, hogy kiküldjék a levelet, hogy lemondtam, a tel.szám ez: 0618886288
szerintem egyébként semmire sem jók ezek a kártyák, átverés az egész
16/17 anonim válasza:
még annyit, hogy ha nem tetszik 8 napon belül visszaküldheted
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. aug. 4. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!