Ha nincs meg megkeresztelve a kislanyom akkor mehetek velle temetobe?
holnap lenne szegeny mamanak a szulinapja es ki szeretnenk menni hoza de akislanyom meg nincs megkeresztelve.3 honapos
bocs h nincsenek ekezetek de angol a windows-unk
Micsoda babonák. Még egy: ne engedd, hogy piros színt nézzen a babád, mert akkor az ördöggel cimborál...
Én rendszeresen járok a lányommal a temetőbe (most 20 hós), születése óta, mivel terhes voltam, mikor meghalt a bátyám balesetben. Kb 2 hetente járunk, először kenguruban, aztán babakocsiban, most már gyalog.
Nincs megkeresztelve a lányom, nem is lesz.
Még nem szólt, hogy látott volna szellemet :)
Szia!
Anno mikor a hugom kicsi volt, anya kivitte a temetőbe. Ahogy lenni szokott találkoztak egy öreg nénivel. Rögtön nekik ugrott, hogy azonnal vigye ki a temetőből, mert nincs megkeresztelve, így meg fogja szállni az ördög:) Természetesen anya rögtön kihozta.:)
A keresztelés meg volt, nem ezért, amúgy is meg lett volna, csak a hugi akkor még nagyon pici volt. Egyébként -lehet, hogy ezért, nem tudom-, de a kislányommal sem voltam temetőbe még nem volt megkeresztelve. 3 hónapos korában volt a keresztelő. Most 15 hónapos, de még mindig nem voltunk:)
Az egyik válaszoló írta ezt az átlépős dolgot...ezt a férjem is csinálja...ne lépd át a gyereket, ha átlépted a másik lábaddal lépd vissza...stb:D:D:D:D Néha kiakaszt vele!!
A kérdésre válaszolva: persze, hogy viheted, nem csak megkeresztelt emberek járnak temetőbe.
Olvasva a válaszokat: én is valahol hiszek abban, hogy látják a szellemeket a pici babák, mégis vittük őt a temetőbe a dédikhez. Először mikor már mehettünk sétálni 2-3 hónaposan volt, pont azért vittük el, sétaképpen... nem mindegy, hogy hol sétálunk, ott tényleg jó levegő van? Végigaludta az egészet. Egyébként pedig én szeretném azt hinni, hogy ha tényleg látják a szellemeket, akkor a dédikkel is találkoznak. Ha olyan szörnyűségeket látnának, akkor nem lehetne őket bevinni, mert rögtön ordítanának a félelemtől. Szerintem. (mint itthon csinálja néha a fiam, hogy úgy sír, és néz egy pontot, hogy azt gondolom valami rossz szellem ijesztgeti....) na de ez már más téma....
Egy hónaposan minden nap mentünk vele-mi is sétaképp is-a temetöbe.Sajnos,hogy oda kell járnunk.
Gyakran,mintha "mostmár menjünk",elkezdett nagyon sírni.Cak ott,úgy.
Mamám nekem is mondta ezt,máig nincs megkeresztelve.
Már nagyfiú,segít locsolni, viráogt rendezgetni.Ö is megsimogatja a "Papát"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!