Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van még rajtam kívül anyuka,...

Van még rajtam kívül anyuka, aki kicsit erélyesebb hangon utasítja rendre két év körüli gyerekét, és ezzel hatást is ér el?

Figyelt kérdés

Egy korábbi kérdésből kiindulva jutott ez eszembe. Én is rászólok a gyerekemre, ha hisztizni készül, és általában ezzel elejét is tudom venni a hisztinek. (Kivéve ha nagyon álmos, akkor nincs mese, én se vagyok mindenható).

Én nagyon nem vagyok híve a gyerekre való rácsapásnak, stb. de az biztos, hogy ha rászólok emelt(ebb) hangon, az nálunk beválik.

Nálatok nem? Vagy nem is próbáltátok?

2010. aug. 3. 22:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látszik, mégiscsak jó lesz ez a módszer :) Köszi a válaszokat!! Sokszor olvasom, hogy hagyják hisztizni (van aki 20-30 percig is, és abbahagyja), én nem bírnám ilyen hosszú ideig hallgatni, és úgy csinálni, mintha nem is hallanám. :)
2010. aug. 4. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!