Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Tavasz lánynevet hogyan...

A Tavasz lánynevet hogyan lehet csúfolni?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik, a hangzása is, és az is plusz pont, hogy ősi magyar név, viszont ami rögtön eszembe jutott, az az, hogy biztos lenne olyan, aki úgy köszönne neki, hogy "Szevasz-tavasz". Mondjuk azt nem tudom, hogy ez mennyire sértő, már-már inkább jópofának mondanám, de nem tudom, hogy egy kislánynak ez mennyire esne rosszul. Másvalahogy lehetne gúnyolni ezt a nevet?

2020. júl. 31. 10:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
39%
Mekkora kamu kérdés! A Tavasz férfi név, az egyik nagybátáymat így hívják.
2020. júl. 31. 10:15
 2/21 A kérdező kommentje:

Ajánlom figyelmedbe a wikipédiát, vagy egyáltalán simán a google-t

[link]

2020. júl. 31. 10:17
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
Szevasz Tavasz van nálatok terasz?
2020. júl. 31. 10:21
 4/21 anonim ***** válasza:
84%
Női név.. De újkeletűnek írják .. A tavasz egy évszak neve.. Embernek való nevet nem tudnál választani neki? Ezer felekeppen csufolhatják majd.. Ha tanulnak majd róla, vagy akármikor szoba jön hogy tavasz van.. Tavasszal ba**nak a macskák, meg hasonló hulyesegek..
2020. júl. 31. 10:21
 5/21 anonim ***** válasza:
92%
Itt a tavasz dagad a f..
2020. júl. 31. 10:24
 6/21 A kérdező kommentje:
Húha, utolsó, ez eszembe se jutott, ez így elég rossz:/ Meg azóta egyik ismerősöm mondta, hogy neki egyértelműen szembetűnő, hogy benne van, hogy "avas". Szerintem nem igazán feltűnő, mert hát azért nem Tavas, de hát kinek mi. Párommal nagyon szeretnénk ezt a nevet adni, de akkor esélyes, hogy csak második keresztnév lesz, és nem azt kell majd használnia feltétlen:(
2020. júl. 31. 10:28
 7/21 anonim ***** válasza:
85%
Bármilyen nevet lehet bárhogy csúfolni. A kisgyerekek roppant kreatívak ám. Ha akarják, fogják, akármi a neve.
2020. júl. 31. 10:28
 8/21 A kérdező kommentje:

Mármint az utolsót az utolsó kettőre értettem*

Igen, ez igaz, kis gonoszok:D

2020. júl. 31. 10:29
 9/21 anonim ***** válasza:
86%
Kedves kérdező! Gondolj bele, hogy Te büszke lennél arra ha téged Tavasznak hívnának? El tudnád képzelni úgy az életed, hogy ezzel a névvel éled le? Megértem, hogy tetszik, mert különleges a hangzása de annyi szép és vállalható név van...egyébként ismerősömnek Szellő és Holló a gyerekei. Hát nem is tudom mit mondjak rá....
2020. júl. 31. 10:31
 10/21 A kérdező kommentje:

Nekem kifejezetten tetszene, a tavasz egy gyönyörű évszak, és nagyon szépen, nőiesen hangzik szerintem.

A Szellő is teljesen rendben van számomra, bár a Holló már nekem valahogy kicsit sötét hangulatú:D

2020. júl. 31. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!