Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A védőnőm azt mondta, hogy...

A védőnőm azt mondta, hogy csak gluténmentes babapiskótát és kekszet adhatok hat hónapos kislányomnak. Hol lehet ilyent venni? Egyelőre még sehol sem találtam.

Figyelt kérdés
2008. nov. 26. 09:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
DM- be nézted már? Ott biztosan van
2008. nov. 26. 09:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Néztem dm-be, Rossmanban, Brendonban sehol nem találtam. Mindegyikre rá van írva, hogy glutént tartalmaz.
2008. nov. 26. 09:24
 3/11 anonim ***** válasza:
29%
Igen a mi idönkben is csak glúténmentes kekszek voltak.Szerintem kicsit ez is felvan fújva,minta bio zöldségek.Azért van annyi allergiás gyerek.Én Menner piskótát vettem a DM-ben,és azt adok 6 hós. babámnak.
2008. nov. 26. 09:41
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

[link]

itt meg tudod venni és nem is olyan drága

2008. nov. 26. 09:42
 5/11 anonim ***** válasza:
33%
Én megnéztem,szerintem 90gr. piskóta 520-ért nem olyan olcsó.
2008. nov. 26. 09:44
 6/11 anonim ***** válasza:
34%
Egyáltalán nem olcsó!És igen szerintem is túl van lihegve,mert mi is felnőttünk ezek nélkül.Nézd meg mit adsz neki,hogy ne legyen tök mű a dolog,de sterilitásra sem szabad nevelni.
2008. nov. 26. 09:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Bocs csak segíteni akartam, máskor akkor inkább hanyagolom...
2008. nov. 26. 09:49
 8/11 anonim ***** válasza:

6 hónapos kortól adható Babakekszet vegyél. Mindenhol lehet kapni. Patikában is. Semmi baja nem lesz a gluként tartalmú keksztől a babádnak, ha megeszik 1-1 db-ot, mivel a doboz, kb. 20 db kekszet tartalmaz az úgyis több hétig elég neki.

8 hónapos kislány anyuja

2008. nov. 26. 10:11
 9/11 anonim ***** válasza:

szerintem egyátalán nincs ez a "dolog" nagyon felfújva. én sajnos lisztérzékeny vagyok, az öcsém is, és a kicsimnek is van rá hajlama... nem kívánom senkinek.

kedves kérdező! a védőnőd biztosan nem véletélenül ajánlotta a gluténmentes terméket! a babád érdekében fogadd meg a tanácsát! bioboltban keresném, ott lehet ilyen termékeket kapni. később pedig jöhet a sima babapiskóta is.

2008. nov. 26. 12:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Brendonban van,fosfovit a neve.4 hóstól adható.
2008. nov. 26. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!