A védőnőm azt mondta, hogy csak gluténmentes babapiskótát és kekszet adhatok hat hónapos kislányomnak. Hol lehet ilyent venni? Egyelőre még sehol sem találtam.
Figyelt kérdés
2008. nov. 26. 09:20
1/11 anonim válasza:
DM- be nézted már? Ott biztosan van
2/11 A kérdező kommentje:
Néztem dm-be, Rossmanban, Brendonban sehol nem találtam. Mindegyikre rá van írva, hogy glutént tartalmaz.
2008. nov. 26. 09:24
3/11 anonim válasza:
Igen a mi idönkben is csak glúténmentes kekszek voltak.Szerintem kicsit ez is felvan fújva,minta bio zöldségek.Azért van annyi allergiás gyerek.Én Menner piskótát vettem a DM-ben,és azt adok 6 hós. babámnak.
4/11 anonim válasza:
itt meg tudod venni és nem is olyan drága
5/11 anonim válasza:
Én megnéztem,szerintem 90gr. piskóta 520-ért nem olyan olcsó.
6/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem olcsó!És igen szerintem is túl van lihegve,mert mi is felnőttünk ezek nélkül.Nézd meg mit adsz neki,hogy ne legyen tök mű a dolog,de sterilitásra sem szabad nevelni.
7/11 anonim válasza:
Bocs csak segíteni akartam, máskor akkor inkább hanyagolom...
8/11 anonim válasza:
6 hónapos kortól adható Babakekszet vegyél. Mindenhol lehet kapni. Patikában is. Semmi baja nem lesz a gluként tartalmú keksztől a babádnak, ha megeszik 1-1 db-ot, mivel a doboz, kb. 20 db kekszet tartalmaz az úgyis több hétig elég neki.
8 hónapos kislány anyuja
9/11 anonim válasza:
szerintem egyátalán nincs ez a "dolog" nagyon felfújva. én sajnos lisztérzékeny vagyok, az öcsém is, és a kicsimnek is van rá hajlama... nem kívánom senkinek.
kedves kérdező! a védőnőd biztosan nem véletélenül ajánlotta a gluténmentes terméket! a babád érdekében fogadd meg a tanácsát! bioboltban keresném, ott lehet ilyen termékeket kapni. később pedig jöhet a sima babapiskóta is.
10/11 anonim válasza:
Brendonban van,fosfovit a neve.4 hóstól adható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!