Ki van tágulva a gyomra? Elmondjam az orvosnak? Mennyit eszik 5 hónapos babátok! Nagy sullyal született most 9kg! Van hogy 300-at simán meg eszi, főleg este, de most délbe is 163g bébi kaja+100 tápszer! Nem sok ez?
mondd el de nem fog tudni semmit kezdeni vele most még nem ... ha majd mozog akkor lehet elkezdeni kicsit visszavenni és nem sok szénhidrátot meg cukrot adni neki ...
nem fogja azt mondani hogy ne adj neki ennyivel v. ennyivel kevesebbet. ha erre gondoltál.
Szia!
Az én babám kezdettől nagyevő volt, míg anyatejcsis volt, meg után is. Mikor mérte 4-5 hónaposan a védőnő, eléggé kiakadt, mondta adjak kevesebbet a gyerekemnek. 6-7 hónapos korában sem forgott, mindezt a kövérsége számlájára írták. Viszont már 2 hetesen úgy emelte a fejét, mint egy 1-2 hónapos baba, ezért gondoltam, hogy izmai lennének hozzá.
Na, szó ami szó 8 hónaposan elkezdett kúszni, majd mászni. 4 hónapja havonta ilyen 10-20 dkg-t hízik, abszolúte formás, izmos a kis teste. Ja, és nem adok neki kevesebbet csak szétosztom az étkezéseket. Ha eszi a gyerkőc a kajcsit, és nem hasfájós tőle meg nem bukja vissza, ill. nem emésztetlen a kakija az azt jelenti: kell neki annyi tápanyag.
Anyatejjel nem lehet túletetni a babákat, és attól nem tudnak elhízni sem, tápszerrel viszont igen, és tápszertől igen: túl lehet etetni, és el tudnak hízni tőle.
Szerintem is konzultálj az orvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!