Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen a hasfájósság? Vagy ez...

Ilyen a hasfájósság? Vagy ez valami más?

Figyelt kérdés

7 hetes a kislányom. Borzasztó sokat üvölt. (Nem, nem sír, tényleg kiabál. Van már egy kisfiam, ő sírt.)

Felkel, megszopizik, kakil, büfizik, tisztába teszem (vagy nézelődik pár percig vagy azonnal) egy csettintésre kiakad és elkezd torkaszakadtaból üvölteni. Egyszerűen megnyugtathatatlan: mellre sem tudom tenni, ringatom, hurcizom, leteszem-felveszem, de semmi. Fél-másfél órát csinálja ezt mire elfogadja a cicit. Ilyenkor beleájul és alszik 5 perc-2 órát. Ez az egész nappalra jellemző. Az éjszakákkal eddig szerencsénk volt, ha sikerül nagy nehezen megnyugtatni, akkor 8+4 órát alszik.

Ilyen a klasszikus hasfájás, amin csak az idő segít?

2020. júl. 18. 18:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, annak tűnik. Espumisant próbáld ki.
2020. júl. 18. 19:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ezt csinálja mostanság a fiam. Arra következtettem hogy álmos. Nem érte túl sok inger? Állandó zaj, tv, rádió, túl sok fény, túl sok nézelődés, torna stb.
2020. júl. 18. 19:02
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi tippeket. Én is álmosságra tippeltem a héten, de akkor talán kidőlne 10-20 perc múlva és segítene a ringatás (?)

Az inger lehetséges, a bátyja elég hangos, de számtalanszor előfordul úgy, hogy játszin van a nagytesó. Persze nem zárom ki, köszönöma segítséget!

2020. júl. 18. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!