Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hálózsák, vagy inkább kispapla...

Hálózsák, vagy inkább kispaplan vált be nálatok?

Figyelt kérdés
Nekem nem szimpatikus a hálózsák, szerintetek érdemes venni, sokan használjátok?
2008. nov. 25. 19:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nálunk nagyon bevált a hálózsák a kisfiam már két éves és csak hálózsákban aludt. Próbálkoztunk takaróval is de mindíg lerugta magáról mivel sokat forgolódik, illetve magára húzta és attól féltem, hogy megfullad annyira belecsavarja magát. Hálózsákban annyit mozoghat amennyit akar, nem fázik meg,nem kell félnem, hogy magára húzza, illetve nem kell éjszaka betakarnom. Ez szokás dolga, amig pici addig kell hozzászoktatni, mert különben nem fogja megtűrni.
2008. nov. 25. 20:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is a hálózsák vált be. A nagyobbik fiam egészen két éves koráig abban aludt, most a kicsi is abban alszik. Én is azért altattam/altatom a fiaimat hálózsákban mert a paplant/kistakarót lerúgják éjjel, meg ahogyan a lábacskákkal rugdosnak álmukban, félálomban egy perc alatt a fejükre is kerülhet a takaró, és féltem őket hogy meg ne fulladjanak alatta.
2008. nov. 25. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia,takarót mi is kb 3 hetes koráig tudtunk haszálni,azután lerúgta magáról,szóval én is a hálózsák mellett voksolok.
2008. nov. 25. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is a hálózsákra szavazok. Nem rugdossa le magáról, nem húzza a fejére, így én is nyugodtabban alszom.
2008. nov. 25. 21:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az én kisfiam este 7-kor aludt el azóta már háromszor voltam benn nála (5 hós), hogy betakarjam, éppen a hálózsákokat nézem a neten, rendelek egyet. Szerintem vegyél inkább hálózsákot!
2008. nov. 25. 21:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az 5. vagyok: ráadásul volt már, hogy felébresztettem vele, hogy takargattam.
2008. nov. 25. 21:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is a hálózsákra szavazok, de azért leírom a mi történetünket is. Volt hálózsákunk (legalább 3 darab), de sajnos a mi kisfiúnk hason alvó volt, s így nem volt hajlandó benne aludni, valahogy korlátozta öt a mozgásban! Aztán 1 éves korában újra megpróbáltuk (még mindig hason alvó), s ekkor sikerült, úgyhogy be is szereztünk még 1 db-ot váltásnak. Azóta is (most 3 éves) hálózsákban alszik, kevesebb a megfázás és éjszaka sem kell folyton takargatni.
2008. nov. 25. 21:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a hálózsákra szavazok, a Tescoban van jó minőségű, jó áron mi abban alszunk.
2008. nov. 26. 07:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor hálózsák lesz! :)
2008. nov. 26. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!