Mit tudnék csinálni, hogy a kisbabám újra vidám legyen?
Kórházba kellett mennünk a fél éves csecsemőnkkel kiszáradás gyanúja miatt. (1 órán belül sokat hányt, folyadékot nem tudtuk pótolni).
3 napot töltöttünk bent a babámmal. Szerencsére vele lehettem végig. Infúziót kapott, többször vettek vért az ujján keresztül. Szétszurkálták a kézfejét , lábfejét, hogy a branult bevezessék végül a fejébe sikerült, ott találtak vénát.
Amikor szurkálták nem lehettünk bent nála, s vagy 10 percig üvöltött szegény :'(.
Tegnap jöttünk haza, s azóta nagyon meggyotort az arca es a szemében is félelem látható.
Szeretgetjük, játszunk vele, néha nevetgél de egyelőre elég nagy trauma volt ez számára.
Hogyan tudnánk segíteni neki?
Válaszotokat előre is köszönöm.
van esetleg hordozókendőd? én magamra/magamhoz kötném, ott nagyobb biztonságban érezné magát
átmeneti állapot ez, de biztosan nem könnyű
kitartást mindkettőtöknek
Jó tanács legközelebbre:
Ne haragudj meg érte, amit írok, DE:
A műtőn kívül Te, mint az édesanyja MINDENHOVA bemehetsz a gyermekeddel!!!
Ezt soha ne hagyd többet, hogy bárki is az ellenkezőjét állítsa!
Neked kell kiállnod magadért, senki sem fog a kórházban a jogairól felvilágosítani!!
7x voltam 1-1 hetet kórházban a lányommal 3.5 éves koráig.
Minden kezelésen, vérvételen, uh-n, röntgenen, mindenen bent voltam, és csak én fogtam le!
Az egyetlen vagy, aki biztonságot nyújt neki. Ne hagyd többé, hogy ezt elvegyék tőled!
A babádnak meg hagyj időt. Légy türelmes, majd elfelejti. Ne hagyd magára mostanában!!
Nagyon köszönöm a tanácsokat <3
Utolsó, neked is köszönöm a bővebb tájékoztatást, nem tudtam, de mostmár észben tartom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!