Beleugrani a teso vallalasaba teljes meggyozodes nelkul?
Úgyanígy voltunk. Úgy terveztük, hogy max 2 év korkülönbség ah első kettő között aztán a harmadikkal várunk majd többet. Nekem rohadt nehéz volt a terhességem az elsővel, mindent megéltem konkrétan, de a szülésem meg szuper gyors volt és megért minden szenvedést a kisfiunk. 4 hónapos volt,mikor szóba jött, hogy akkor jöhet e a kistesó. Párom tudta,hogy milyne nehéz volt a terhességem és úgymond rámbízta, ő szerette volna a babát, én is, de nem tudtam képes lennek e megint végigcsinálni. Végül úgy döntöttem, hogy legyen 2. baba hamar, 8 hónapos volt a kisfiunk, mikor kiderült,hogy érkezik a tesó. Amennyire nehéz golt az első terhességem, a második annyival volt könnyebb, még úgyis,hogy ott volt mellette egy baba, aki egy tündér. Én nagyon örülök, hogy így alakult és bár voltak bennem kételyek, mikor belevágtunk, akkor is, ha nem tesszük, lehet még mindig várnánk. Azóta már 3 gyerkőc van. A két nagyobb 5 és 4 éves, a kicsi meg 8 hónapos és tegnap teszteltem pozitívat:)
(A nagyobb korkülönbséget sem bántuk meg, abszolút jó hogy a nagyok már tudnak segíteni-kicsit eltértem a témától bocsi:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!