Mikor és hogyan szokott le a gyereketek a cumisüvegről?
Figyelt kérdés
Mennyi idős volt a gyereketek amikor részlegesen vagy teljesen leszokott a cumisüvegből ivásról?
Magától szokott le vagy leszoktattátok? Ha leszoktattátok akkor milyen módszerrel, hogyan?
2020. júl. 15. 20:34
1/3 anonim válasza:
A lányom most 2 éves, még mindig cumisüvegezik.🤷🏼♀️
2/3 anonim válasza:
1,5 éves volt, akkor még este tápszerezett,viszont napról napra egyre többet hagyott meg, majd következő nap sem. 1 hétig kb. mégkínálgattam, de nem kérte többet. A cumisüveget elraktam, egy kicsi tápszer maradt, egy darabig még rakosgattam, hogy hátha,de végül kidobtam. Ha úgy nézzük magától szokott le róla. Csak tápszert kapott cumisüvegből, vizet csak itatóból vagy pohárból.
3/3 anonim válasza:
* majd egyik nap már nem is kérte, majd a köv. nap sem
Bocsi valahogy eltűnt egysor az előzőből, úgy értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!