Milyen következményei lehetnek, ha egy baba nincs eleget szabad levegőn?
Sajnos a Kicsikém visít a babakocsiban.
Ilyen kánikulában meg halálra izzadja magát, na meg én is előszeretettel csúszom össze a melegben.
Van egy nagy erkélyünk oda szoktunk 15 percekre kiülni, de félek, hogy ez kevés neki.
A lakásban folyamatosan nyitva vannak az ablakok, még éjszakára is......de félek, hogy szüksége lenne a több friss levegőre.
Egyébként 4 hónapos.
Sajnos Én is ugyanebben a cipőben járok az 5 hetes babámmal. A babakocsiban nem hajlandó elaludni, legjobb esetben is csukva van a szeme, de éber, így egy autó hangja, egy fűcsomó is felpiszkálja.
Volt már, hogy egy másfél órás sétát üvöltött végig, hiába nyugtattam meg, vettem ki, ringattam, hátha elalszik, amint visszakerült a kocsiba, kezdtük előről a tortúrát.
Próbáltam már a hordozókendőt is, de abban meg vhogy nem tudom úgy bevarázsolni a gyermeket, hogy ne zaklassam fel. Így nem tudom mihez kezdjek.
Elindulni is félek vele bárhová, mert volt, hogy teljesen túlpörögte magát, az esti alvásig sírt. :(
Ha valaki járt már így, írja meg, mi oldotta meg a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!