Hallottatok, olvatatok esetleg arról, hogy milyen következményei lehetnek annak, ha egy pár hónapos baba ne adj Isten elkapná ezt az új rettegett vírust?
Nem lehetne végre leakadni erről a témáról?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=H1n1&sbmt=Ke..
Rettegett? Inkább csak ezt próbálják beadni.
Én nem hallottam, hogy elkapta volna pici baba.
Ha bunkó akartam volna lenni akkor nem egy kulturált kérdést tettem volna fel, melyben tudakozódok, hogy miért kell századszor ugyanazt kérdezni. Veheted puszta kiváncsiságnak is. Nem azt írtam, hogy b*meg, mé foglalkozol evvel fsággal? Na ekkor lettem volna bunkó.
Amúgy meg ha van gyerekem, ha nincs, rám is ugyanúgy veszélyes a betegség (már ha tényleg olyan veszélyes mint mondják), így hát nekem is jogom van beleszólni.
Na mindegy, szerintem felesleges aggódni, mivel avval nem védesz ki semmit, csak te leszel rosszabbul. Tenni kell ellene, és még akkor is ugyanúgy megeshet akármi... Ahhoz a válaszhoz írok ahova kedvem van, el lehet mondani a véleményem itt, ami nem volt sértő akárhogy próbálod belebeszélni.
A " nem lehetne végre leakadni erről a témáról" mondat nem éppen kedves kérdés volt. Miért nem azt írtad például,hogy: nézd meg mit ad ki a kereső a H1N1-re, és rengeteg választ találsz! Meglehet nézni a kettő közti különbséget. Szerintem tapló voltál, és ezt nem bebeszélem, hanem így gondolom. Valóban olyan kérdésre reagálsz amelyikre akarsz, de ne úgy válaszolj már mintha a kérdezőt a se@@edből rángattad volna ki! Erre a bunkó szövegre ott a családod, ők ezt már biztos természetesnek veszik tőled. Mert ugye ez nálad alap!
Részemről ennyi volt, csak rabolod a kedves időmet! Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!