Hogyan reagálnátok rá? A nagypapa Veronika nevű unokájának állandóan, Tímeát mond. Van egy Tímea nevű unokája is!
Figyelt kérdés
Mondanátok valami neki, vagy hagynátok? Ja és mindig azzal jön, hogy emlegeti Timi!2010. aug. 2. 17:56
11/17 anonim válasza:
az én mamám (84 éves) van, amikor azt mondja: MisPetyLackGabcs.... Eszter! (Különben ez a MisPetyLackGabcs az unokák neveinek az eleje: Mihály,Péter,László,Gabriella) mire eljut az én nevemig :-) de ilyenkor ő is csak nevet rajta!
12/17 anonim válasza:
Utolsó, ez tök jó volt:)))))
Utolsó előtti
13/17 anonim válasza:
Az én mamám mindíg azt mondja Laura kislányomnak, hogy Nórika, meg Lórika! 90 éves a lelkem! :)
14/17 anonim válasza:
nekem a férjemet (Krisztián) szólítják mindig másnak a nagyszüleim, nekik ez valami modern név:) Mi szoktunk szólni, de csak annyi, hogy megjegyzem, nem Pisti hanem Krisztián!
15/17 A kérdező kommentje:
Megérteném, ha 70-80 éves lenne, de csak 50 éves az apósom!
2010. aug. 2. 21:08
16/17 anonim válasza:
Hát ez az! Az én apósom is csak 54 és semmi baj a memóriájával egyébként, de 10-ből 9-szer nem a saját nevén hívja a kisfiamat. Vagy a másik unokák nevén szólítja, vagy egyszerűen csak le"kisfiúzza", ami szintén nagyon zavar. Egyébként a saját gyerekeiket is keveri, 4 fia van, de őket is állandóan összekeveri, anyós dettó. Elég unalmas már állandóan javítgatni, mert én bizony ki szoktam, de ő csak röhög rajta, mint ha valami nagyon vicces dolog lenne. Hát szerintem nem az. Úgyhogy én tökéletesen átérzem a problémádat.
17/17 anonim válasza:
21.43 vagyok újra, még annyit, hogy szerintem neki se esne jól, ha Béla bácsinak hívná a gyerek papa helyett, vagy Jóskának vagy akárminek, mindegy, csak nem a saját nevén. Legalábbis ebből nálunk biztos sértődés lenne fordított esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!